Ja mam pytanie,ostatnio licytowałam sukienkę Piramida,została mi jedna, jednak ktoś przebił moją maksymę i moje pytanie brzmi... CZy jest możliwość zniknięcia owej licytacji? Pytam bo dla mnie to dziwne

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 33
Ja mam pytanie,ostatnio licytowałam sukienkę Piramida,została mi jedna, jednak ktoś przebił moją maksymę i moje pytanie brzmi... CZy jest możliwość zniknięcia owej licytacji? Pytam bo dla mnie to dziwne

Jejku rzeczywiście ceny są wysokie. Ciekawe jak duże będą wtedy gdy będę mogła w końcu licytować bo wówczas będzie więcej graczy 
Ktoś za piramidę daje 5 002 MM... To ja o tej sukni se pomaże... Wole kupować papier na zdjęcia xD.
Łał, Piramida już za 7001 MM
Ciekawe kto się tyle wykosztuje...
Chciałam zobaczyć czy doszło do 8000 i przez przypadek przelicytowałam...
Głupia ja 
No ta pannica naprawdę musi lubić zdobywać rzeczy o wygórowanej wartości cenowej. Sporo MN dzięki temu zarobi, ale serio... czy warto tyle wydawać, nawet jak dłużej poczeka na następną taką? xD
Ostatnio zmieniony przez Misa (06-01-2014 o 12h41)
W sumie... Nie oszukujmy się, ale te 900MN to znowu jakoś kolosalnie nie jest, powiedziałabym, że niewarte wydania 9003MM (jak tak teraz znowu patrzę XD)
Ta sukienka kosztuje już 9tysięcy. Kto tak kasą rozrzuca? Ja wolę poczekać aż ta fala przeminie i dopiero zacznę licytować te zestawy.

Przyznaję się, podbiłam do 9000 ale dalej się nie odważę 
Motionell, nie zdziwiłabym się, gdyby ta osoba podbijała jeszcze dalej! XD Mnie samą korci podbicie jej, ale nie mam zwyczaju licytować w takich kwotach. Do tego wolę skupić się na kapeluszach i oszczędzaniu na misję.
Szkoda, że mam akurat tą sukienkę, bo chętnie bym z wami popatrzyła na ten przebieg niż czytała o tym w tym wątku. I licytacja na naszej wersji osiągnęła chyba rekord stawki. 
Podbijcie ktoś, plz. Zrobimy furorę w świecie MF XD
Misa, za ile ją nabyłaś? Pewnie jakoś śmiesznie tanio w porównaniu do obecnej ceny?
Podbiłam do 9300, zobaczymy co będzie dalej ^^
Cohelia napisał
Podbijcie ktoś, plz. Zrobimy furorę w świecie MF XD
Misa, za ile ją nabyłaś? Pewnie jakoś śmiesznie tanio w porównaniu do obecnej ceny?
Teraz rozmawiamy o żółtej.
A to dopiero początek(?), bo do końca licytacji został jeszcze ponad dzień oO
Nie wierzę.
Więcej nie podbijam, nie liczcie na to 
10 tyś
Przyznać się, komu tak zbywa MM? 
Ciekawe do ilu dobije ta piramida zaraz przed końcem...
Obie ładne, ale za żadną nie zapłaciłabym 10 tys. MM 
10tys to przesada 
Aczkolwiek nadal mnie kusi,żeby spróbować podbić 
10 101MM za żółtą Piramidę. Nie ma mowy, na pewno tyle nie dam za sukienkę tego typu xD
Moje drogie,doszłyśmy do 11 tysięcy (dobraaa,podbiłam...) ;D
Nie mogłaś się powstrzymać <3 Muszę powiedzieć, że szczęka mi opadła.
Kiedy już któraś z Was wygra, to koniecznie musicie zrobić z nią jakąś luksusową stylizację