YooSti napisał
Która z miss ma odblokowane licytacje od 300dni i zawzięcie licytuje ze mną?
Oj, to chyba ja. xD
Ahahahaha~ Dochodzisz już do tych stawem ok. 1000MM, bo jedną ci chyba przebiłam.
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 33
YooSti napisał
Która z miss ma odblokowane licytacje od 300dni i zawzięcie licytuje ze mną?
Tak, tak to ja
dobrze,że nie idziesz wyżej
bo bym na tych licytacjach zbankrutowała 

YooSti napisał
Tak, tak to jadobrze,że nie idziesz wyżej
bo bym na tych licytacjach zbankrutowała
YooSti akurat Tobie bankructwo nie grozi xD Zanim ja cokolwiek zdobędę z tych licytacji to chyba kilka miesięcy minie (bo patrząc nadal po sukienkach na 200 dni to nic nie schodzi w dół..xD) D:
Misa, jeżeli dzisiaj odpuścisz, jutro może być wiecej chętnych.
Nelumi,jeżeli dalej będą szły auikcje w takim stopniu jak teraz,albo i więcej, to bankructwo grozić mi będzie 

Poluję od dawna na granatową Piramidę, i no cóż... "vabank" nie pomógł, więc przykro mi, że ktoś zapłaci 15k. (jeżeli nie więcej przez te trzy dni).
Dziewczyny to szaleństwo! Ile wy tam wpisujecie?! 
Ja na początku po ok 5k,potem po 20k, jak sie udało wpisać
. Jak by trzeba było więcej, to i wiecej bym wpisała.

No nic (mało zabrakło), życzę udanych zakupów 
Zbierzcie je wszystkie, śmiało! Może wtedy za jakiś czas uda mi się spełnić marzenie za bezcen xP
Wkroczyłam w 300.dzień gry i już przeraziły mnie ceny na licytacjach ^^
Motionell napisał
Shillo napisał
Motionell napisał
Miałam to samo. Chciałam sobie zafundować spódniczkę, bo są całkiem niczego sobie, ale ceny to istny kosmos. Może miedyś :>
Misa napisał
Shillo napisał
Motionell napisał
Miałam to samo. Chciałam sobie zafundować spódniczkę, bo są całkiem niczego sobie, ale ceny to istny kosmos. Może miedyś :>
Oj, ale ja widzę co ty (chyba) robisz~ Ktoś się ze mną siłował o parę czarnych butków~ x3
Shillo napisał
Misa napisał
Shillo napisał
Oj, ale ja widzę co ty (chyba) robisz~ Ktoś się ze mną siłował o parę czarnych butków~ x3
Ja xD Rzucilam na nie 50 MM a potem nabijalam z czystej zlosliwosci zeby zobaczyc ile ktos jest w stanie dac. Stanelam jakos po 250, za duzo jak na nie i jescze bys mnie przebila... A tak z ciekawosci, ile dalas maksymalna? ;>
Gdzybym wiedziala ze to Ty to bym tak nie zrobila :c
Którą bór opuścił że za biało-czarną koszulę chce dać 11tys. a do końca jeszcze trochę? O_o
Shillo napisał
Którą bór opuścił że za biało-czarną koszulę chce dać 11tys. a do końca jeszcze trochę? O_o
Ja czarno białą mam za 5001MM, wcześniej biłam się z Misą o nią, dlatego ma za 9999MM 

Mozna na MissFashion usunac licytacje ?
Nie, jeśli licytujesz już jakieś ubranie to nie możesz tego cofnąć.
Mnie przerażają kwoty za jakie niektóre Panie licytują, ja się staram o jak najmniejsze kwoty xD.
Koszula Mlle Makaronik biała jest bardzo ładna, ale nie wiem, czy uda mi się ją kiedyś wylosować. Dwa dni jeszcze ma najbliższa do końca licytacji, a kwota już ponad 2 tys...
Trirura 2 tys. to akurat tanioszka za tą koszule 

Ja za nią dałam 5001 MM i stwierdziłam, że zrobiłam biznes życia. Z tego co wiem, to Moti jest rekordzistką 80 000 MM za zieloną sukienkę ^^
Sentis dobry zakup
No Moti dostała nawet dyplom z tej okazji 

Dlatego pamiętam ten rekord! A sukienkę miała na sobie ledwie kilka razy 
Sentis kobiety <wzdycha>
to czekam aż Ty ją ubierzesz 

Jest strasznie trudna do wplecenia w strój. Ja swoją miałam na sobie raz, ale nie wydałam na nią aż tyle
Ledwie 2 101 MM