Dziś jakimś cudem wylicytowałam 2 sukienki i z 4 kapelusze, nagle spłukałam się na ponad dwadzieścia tysięcy, nie spodziewałam się takiego rozwoju sytuacji 

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 33
Dziś jakimś cudem wylicytowałam 2 sukienki i z 4 kapelusze, nagle spłukałam się na ponad dwadzieścia tysięcy, nie spodziewałam się takiego rozwoju sytuacji 

Ammm... Kapelusz Dulcinea za jedyne 556 MM? No nieźle mi się udało xD Co prawda różowy, więc na 90% nigdy go nie użyję, ale co tam, pochwalić się mogę ^^

Ja dziś zdobyłam go za 700 szok 

ja zdobyłam sukienkę do kompletu za 2 100, a jak pomyślę, że na początku chodziły za 25tys to się łapię za głowę 
Jej! Różowy kapelusz dulcienea jest mój! Mam go za 1003 MM a polowałam na niego od początku
na razie nie akceptuję, chociaż wątpię czy nie zrobię tego-/ przecież do końca dnia tyle czasu ♥
W sumie to mam jeszcze czarny, ale na miss dość... kiepsko wygląda i nie wiem do czego go dopasowywać, ale, satysfakcja z wygranej jeest 
Oho, czyżby szykował nam się nowy strój na licytacjach? 
O patrz, wyniuchałaś nowość, Mikacz
Powiewający dół tej sukienki wygląda całkiem fajnie
Nowy strój jest śliczny :3 i znając mnie to minie z pół roku zanim uda mi się go wylicytować.
Ciekawe kiedy ta sukienka wskoczy do licytacji
U mnie nadal pustki.
Tak, a nawet jak się pokaże, to nie będę jaj mogła licytować, bo przypadkowo podbiłam Kabelusz Dulcinea do 7890 MM i wylicytowałam go za 2503 MM i na razie czekam, aż zdobędę pracę itp. i dopiero później go odbiore
Ale wtopa

Liczę, że ludzie rzucą się na nową sukienkę i spadną ceny zestawu Dulcinea, bo ostrzę sobie pazurki na kilka kapelusików... ^^

pikna3 hah, piąteczka, również wylicytowałam kapelusz Dulcinea , ale szkolenie na nowy zawód ważniejsze - za długo się na nie zbiera, żeby od tak, lekką ręką wydać ponad 2 tyś... może to i dobrze? Przynajmniej ceny się troszkę unormują, zanim zobaczymy nowe, śliczne sukienki 
Hehe - właśnie wylicytowałam biały kapelutek Dulcinea za 1001 MM. *w* Zaakceptuję po Wielkanocy. ^^
Błękitna Cereza za 10000 MM
Hm, chyba też odbiorę ją po Wielkanocy, teraz szaleję z wyzwaniami 
Ludzie naprawdę szaleją z tą nową sukienką.
Pewnie będę musiała na nią trochę poczekać. 
Pierwsza zdobyta Cereza i to za jedyne 3000MM
Muszę przemyśleć tylko, czy mimo wszystko chcę ją teraz odebrać.
Dajcie Mi HH *__*
Spaliłam. Ja za swoją dałam prawie 18k. Lol. Najdroższy dobrowolny zakup ever. Nigdy więcej.
Yonna, Ty farciaro!
Dwie Cerezy, jedna za 6390 i druga za 7891 MM. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej potrzebuję 24 tyś na szkolenie stewardessy. HH jakieś by się przydało albo co 
Yaay wreszcie udało mi się wylicytować nową sukienkę w jasnoróżowym kolorze za 3700MM. Och jedna z niewielu zalet siedzenia w nocy na kompie to taka, ze mało osób gra i istnieje mała szansa, że ktoś cię przelicytuje. Zwłaszcza, że licytacja kończyła się nad ranem ^_^ Naprawdę nie sądziłam, że uda mi się ją zdobyć tak szybko <3
Ryuu napisał
Yaay wreszcie udało mi się wylicytować nową sukienkę w jasnoróżowym kolorze za 3700MM. Och jedna z niewielu zalet siedzenia w nocy na kompie to taka, ze mało osób gra i istnieje mała szansa, że ktoś cię przelicytuje. Zwłaszcza, że licytacja kończyła się nad ranem ^_^ Naprawdę nie sądziłam, że uda mi się ją zdobyć tak szybko <3
Yonna,naprawdę? 
Motionell Uhm.. nie zdarza się to często, ale jak komuś zależy. Może w niektórych przypadkach są to naprawdę misski, które zarywają nocki. Ale pisałam kiedyś z jedną dziewczyną na mf, która to praktykowała ;P Więc zakładam, że nie ona jedna xD Mimo wszystko, to prawda że największą szansę ma się wylicytować coś w nocy 
Dziś nowa sukienka za 2k z groszem 

Mało śpię,ale nie poświęciłabym snu na licytację 
W nocy łatwo,chyba,że ktoś zanim poszedł spać walnął horrendalną kwotę ;p
Nie wiem czemu ale nagle naszło mnie na licytacje akurat wtedy kiedy nie powinnam sobie blokować licytacji ;/ Tak Ryuu zawsze działa pod prąd i wbrew wszelkiemu rozsądkowi wylicytowała kapelusz dulcinea za 2k <3
Dumam kolejna rzecz z nowości zdobyta szybko i nawet bezboleśnie.