Meduza, kapitan Latającego Holendra ("Piraci z Karaibów"), Urszula ("Mała Syrenka"), Azog, pani Lovett i Rovenna. Jak na nich patrzę to do głowy przychodzi mi tylko jedno:
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (27-10-2014 o 15h31)

Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 227
Mnie tez skojarzyla sie z Uruszula! I w tym momencie grzecznie sie pytam, gdzie sa moje pieniadze z konta? :< Marza mi sie te wszystkie gwiazdy, ale jesli do jutra nie skombinuje jakiegos doladowania to moge zapomniec o wszystkich gwiazdach. W koncu to nie wycieczka, ktora mozna zaliczyc w godzine tylko gwiazda pojawiaiajaca sie dwa razy na dzien. chlip.
Le ja za kilka dni:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Wow tyle nowych gwiazd a ja bez kasy smutek soł macz TT.TT Chciałabym upolować parę gwiazd ale tylko im macham na promenadzie ;/
A mi się udało zrobić zdjęcie Rewenie Za pierwszym razem!
A mi za 10, ale akurat ją warto było, jest śliczna 
Patryk7 napisał
A mi się udało zrobić zdjęcie Rewenie Za pierwszym razem!
Revanna za pierwszym razem. Czyżby zaczęła się dobra passa? 
Ten Azog wygląda jak zmutowana wersja miksu Azoga, Golluma, gobliniego króla i kupy. ;_; Jako jego żona uważam, że nie został przedstawiony dostatecznie seksi.

Cudna Revanna za piątym razem tym razem narzekać nie będę bo warto było na nią poświęcić tyle kasy.

Revanna za 10 machnięciem. Zakłada, że co druga będzie mi tak się cykać. Tego nienawidzę w robieniu zdjęć. Mojego wiecznego pecha xD
Teraz tylko tak bardzo chcę żeby mi się pokazywały same kobietki do 2-go, bo na bank nie będę miała kasy na wszystkich (pamiętam jakiego miałam pecha przy Violettcie (?). Kate Moss i Macie Pokora, ciągle pokazywał się facet, którego stroju wyjątkowo nie chciałam, ale na szczęście się ukazała w końcu Kate).
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gMiss Lovett aj aj ajajaj ;333
Dobrze, że rozważnie zostawiłam sobie pieniążki na złapanie wszystkich nowych i zaległych gwiazdek. Szkoda, że bez Pana Todda, ale i tak jestem totalnie spełniona halloweenowo ;3 Nic tylko łapać!
Po moich szybkich obliczeniach stwierdzam, że nie zdążę nadrobić zaległych gwiazd :C ale zdobędę wszystkie nowe przynajmniej 
Revanna wpadła przy 5 próbie, więc nie jest tak źle, tym bardziej, że ma całkiem fajny strój. Teraz czekam na panią Lovett, bo zapowiada się świetnie.

Sentis napisał
Po moich szybkich obliczeniach stwierdzam, że nie zdążę nadrobić zaległych gwiazd :C ale zdobędę wszystkie nowe przynajmniej

Mi zabraknie czasu na capnięcie 1 gwiazdy, to dopiero złośliwość losu 
A ile jest halloweenowych gwiazd do capnięcia i ile z nich to kobiety? Szukałam takiej informacji, ale nie mogłam znaleźć, a też bym chętnie obliczyła ile mi wyjdzie mniej więcej
Maka, halloweenowych gwiazd jest 22 + 6 tegorocznych. Ile jest w tym gwiazd damskich nie wiem, ale na blogu pracujemy nad tym, aby wszystkie gwiazdy można było sobie sprawdzić!
(Ale że ani ja, ani Chantee, ani Majerankowa nie mamy wszystkich halloweenowych gwiazd, to szykowanie halloweenowych odkłada się coraz bardziej w czasie.) Na obecną chwilę polecam zajrzenie do Foxglove albo Lillien gdzieś w ostatnie podstrony zdjęć, bo one mają komplet gwiazdek (u Fox 10-12 podstrona).
Jeśli dobrze policzyłam to zeszłorocznych gwiazdek damskich jest 15 
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-10-2014 o 00h05)
Nie tylko ty
Ubolewam nad tym, że nie można założyć jednocześnie hełmu/korony i wężowych włosów.
Widać Nine spodobał się pomysł z przekładaniem ubrań do innej kategorii. ;D
Meduza za 10, coś mnie nie lubią nowe gwiazdy, oby następne były łatwiejsze do złapania.
u mnie tez meduzka za 10 razem.
dziewczyny poszukajcie na blogach na temat miss jak nalozyc dwie rzeczy z jednej kategorii za pomoca funkcji "zbadaj elemnt" (po kliknieciu prawym przyciskiem myszy wyskakuje taka opcja). polecam!
Anixa napisał
u mnie tez meduzka za 10 razem.
dziewczyny poszukajcie na blogach na temat miss jak nalozyc dwie rzeczy z jednej kategorii za pomoca funkcji "zbadaj elemnt" (po kliknieciu prawym przyciskiem myszy wyskakuje taka opcja). polecam!
) Chodzi o samo zdziwienie, bo faktycznie pierwszy raz zdarza się by nakrycie głowy nagle składało się z dwóch elementów i to umieszczonych w tej samej kategorii.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (28-10-2014 o 00h40)