Uuu, bajer.
Fajny pomysł, bo chłopaki mają całkiem niezłe ciuchy.
Swoją drogą, mogli to nazwać Miss Kierunek, a nie Dyrekcja Miss, ale co ja się będę... xD

Strony : 1 ... 142 143 144 145 146 ... 227
Uuu, bajer.
Fajny pomysł, bo chłopaki mają całkiem niezłe ciuchy.
Swoją drogą, mogli to nazwać Miss Kierunek, a nie Dyrekcja Miss, ale co ja się będę... xD

Tak, gdy uda Ci się sfotografować gwiazdę dostajesz MN. Zazwyczaj 5 000 MN ale gdy są nowe gwiazdy to 10 000 MN. Niby się opłaca ponieważ dostajesz jeszcze jej struj i na tym koniec. Nic o makijażu i fryzurze nie wiem jednak wydałam moje pierwsze 5 000 MM i i tak nie udało mi się wiec żałuję.
@Adainee - taak, dostajesz też makijaż i fryzurkę
Trochę ci współczuję, że pierwsza gwiazda, którą spotkałaś tak cię oskubała... A swoją drogą - mam Gragrę za dziesiątym razem... Ehh, a miałam oszczędzać na święta... Ale - ale! Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - zdjęcie z nią będzie wymagane na poziomie 75, więc będę mogła płynnie przejść wtedy dalej, a tak nie miałabym gwarancji, czy się przypadkiem nie fohnie na mnie, i przestanie pojawiać 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-11-2014 o 20h22)
Od Halloweenowego eventu nie moge trafic na żadną gwiazdę ;/
Meska napisał
Od Halloweenowego eventu nie moge trafic na żadną gwiazdę ;/
Nie przypuszczałam, że w połowie listopada trafię na taka fajna gwiazdę jak Regina, która wyszła za 8 razem oprócz niej miałam jeszcze Dragonyers za 4 i Pinki również za 4.
Zamiast zbierać kasę na świata to ja robię fotki gwiazdom ;p
Ryuu, pozazdrościć! Ja już od Halloween próbuję coś upolować, ale Promenada dalej świeci pustkami :c hmf...a MM ubywa. Jak to możliwe?! XD
Mi dzisiaj udalo się złapać Dragonerys
Niestety nie była zbyt miła i dała się sfotografować dopierio za 10 razem... Ale było warto! c:
Iremi napisał
Mi dzisiaj udalo się złapać DragonerysNiestety nie była zbyt miła i dała się sfotografować dopierio za 10 razem... Ale było warto! c:
Czy tylko u mnie takie pustki na promenadzie? Już od tygodnia nikt do mnie nie zawitał, mam nadzieję, że nie będzie się to tak do świątecznych gwiazd ciągnęło...

U mnie wczoraj był Brad Plit i jakiś książę, ale poprzedzało to naprawdę długie oczekiwanie na nich. Z jednej strony dobrze, bo nie kusi, a z drugiej to trochę szkoda, bo nawet się pogapić nie da. >.<

No tak, zaczęłam narzekać to i gwiazda się pojawiła, ale niedobra Lady Audrey zabrała 9 prób i większość kasy na kurs poszła się paść... Ale co poradzić, gwiazda była taka kusząca 
I mam pytanie: Czy Piękna i Bestia to gwiazdy z jakiegoś większego wydarzenia czy mogę je spotkać normalnie na promenadzie?

Nom.... Niezłe, no nie? 
ALE TERAZ JEST LEPIEJ NIETRZEBA NIC KUPOWAĆ ŻADNEJ KLISZY LUB PAPIERU , PO PROSTU IDZIE SIĘ TO PROMENADY GWIAZDF ISIE CYKA ZA 750 PS W GWIAZDACH BYŁA GNIJACA PANNA MŁODA

Moje ostatnie zdobycze:
Scarlett O'Hair za 5 razem
Dragonerys za 10 razem
Catherine Zeta-Jeans za 9 razem
Kleopatra za 1 razem
Sissi za 1 razem
Ariia za 4 razem
A u mnie ciągle pusto 
Haloo? Gwiazdy?.. Gdzie jesteście
?

U mnie po Halloween gwiazdy pojawiały się jak szalone, ale od kilku dni promenada świeci pustkami 
Iremi napisał
U mnie po Halloween gwiazdy pojawiały się jak szalone, ale od kilku dni promenada świeci pustkami
masakra
Mam to samo. Od kilku dni pusto. ;(
U mnie to samo.. Już chyba od tygodnia czekam, a tu nic 
A czy ktoś, kto w czasie poprzednich świąt zebrał wszystkie gwiazdy mógłby je tu wypisać?
Byłabym ogromnie wdzięczna, bo sama nie wiem, czy coś przegapiłam i na ile się mam przygotować.
Eldunari napisał
A czy ktoś, kto w czasie poprzednich świąt zebrał wszystkie gwiazdy mógłby je tu wypisać?Byłabym ogromnie wdzięczna, bo sama nie wiem, czy coś przegapiłam i na ile się mam przygotować.
Mam dziwne wrażenie, że na gwiazdy muszę poczekać do tych "świątecznych", bo te "zwykłe" już o mnie zapomniały i nie raczą przybyć ;-; może po świętach się obudzą...