Czekoladowa Królowa za 8 próbą na nią najbardziej czekałam, więc jakoś przeboleje fakt że tyle mnie wykosztowała.

Strony : 1 ... 159 160 161 162 163 ... 227
Czekoladowa Królowa za 8 próbą na nią najbardziej czekałam, więc jakoś przeboleje fakt że tyle mnie wykosztowała.

Josephine Czekolada za dziesiątą próbą... A wisi mi to xD I tak będę miała wystarczająco dużo MM, by upolować kurczaka, nawet jeśli ten będzie wredny xD
Gwiazdy wielkanocne mnie nie polubiły i wydałam na nie wszystkie swoje oszczędności oraz koniec mojej zabawy z łowami na gwiazd.
Podsumowując wszystko:
Pastereczka - 10 ;/
Mis Pisanka - 10 ;/
Josephine Czekolada - 7 ;/
No i wreszcie jakaś gwiazda serce ukazała, miss kurczaczek za 1 razem. 
Szczęście się do mnie uśmiechnęło miss króliczek również dała się złapać za 1 razem. 
Ostatnio zmieniony przez grundzia (06-04-2015 o 14h11)

Wszystkie gwiazdy walentynkowe i wielkanocne! Warto było oszczędzać 
Miss kurczak za szóstą próbą - ostatnia gwiazda wielkanocna, zabieram się za misje ^^
Pastereczka za pierwszym <3 
Wielkanocna pastereczka za 6, miss pisanka za 1 i mam już komplet wielkanocnych gwiazd 

Grundzia, dobrze rozumiem że gwiazd jest 8? Tak jak na bannerze na stronie głównej?
Jak tak to mam wszystkie, przynajmniej to mi się w zyciu udaje 
veera tak, gwiazd wielkanocnych jest 8. 
Meeh, ja to tylko czekam, aż ten event się skończy. xD Myślałam, że rzucą jeszcze jakąś gwiazdkę, ale nie. :< A ja z misjami stoję. :<
No proszę, pierwszy dzień po evencie i już Prince na promenadzie. <3 I to za 5 razem, a więc nie jest źle. 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (08-04-2015 o 12h39)

Nie mam nic przeciwko, że są postacie z GoT, gdyż ten serial uwielbiam. ale Jon Slow.
Jon Slow ;_;
Ech, do diabła, 6 nowych gwiazd ma się pojawić. I to akurat w momencie, gdy zaczęłam odkładać kasę na szkolenia i letnie wyprzedaże... No trudno, żegnajcie, pieniążki... xD

Ło boru, jakie świetne gwiazdy. ^^
To Thor, Daniel Craig i Keanu Reeves?
I kobiece. <3 Sandy z Grease, Jack Sparrow i Indiana Jones tak mi się wydaje.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gIndinana Jones <3 Musze go mieć!
Jeszcze męskie, chociaż 5/6 to tak naprawdę męskie. xD
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gNowe gwiazdy akurat jak jestem kompletnie spłukana i nie mam nawet jak szybko podładować sobie konto... smutłam wielce ;__;

No świetnie~! Ciekawe tylko czy mi wystarczy kasy na całą szóstkę. Bardzo możliwe, że prawie każdy pożre mi 10 prób, because why not? D:
A wiadomo kiedy będą te nowe gwiazdy, bo u mnie na razie pustka 
Nisiam - pewnie standardowo, w piątek.

Skye dzięki za zdjęcia, zapowiada się ciekawie 

Sandie już złapana!
Ciuszki ma proste, ale w wielu kolorach, więc na pewno się przydadzą :3

Też właśnie capnęłam Sandie - i wow, ciuszki są aż w 16 kolorach!^^
Sandy za 2 razem, jestem zachwycona <3 Skoro jest ona to mógłby być też Zuko ...
Sandie za pierwszym razem. ^^ Niezły początek. :>
Sandie za pierwszym! Tak bardzo fart <3
Ostatnio zmieniony przez Setarah (15-05-2015 o 08h03)