Gwiazdy z Cannes pojawiają się na normalnej defiladzie?
Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim
Strony : 1 ... 162 163 164 165 166 ... 227
Gwiazdy z Cannes pojawiają się na normalnej defiladzie?
MaryMasza no tak, możesz je też pooglądać na czerwonym dywanie, na przyszłość zadawaj pytania w dziale FAQ, tam na pewno szybciej uzyskasz odpowiedź.

Te gwiazdy są na stałe? Brakuje mi kilku nie-sezonowych gwiazdek, a jeżeli te są na stałe, to nie widzę potrzeby z mojej strony wykupiç MM. A tak, to już 200 gwiazdek, wybaczcie, ale muszę się pochwalić
.
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (20-05-2015 o 09h32)
Rainbow zazwyczaj takie gwiazdy wchodziły do menu na stałe, więc pewnie teraz jest tak samo 
200 to dobra liczba, gratulacje 

Same męskie gwiazdy na promenadzie, jak żyć... 10 tys MN kusi, ale z drugiej strony jakoś nie mam ochoty na te męskie gwiazdy... Eh, dylemat, bo co jeśli jutro pojawi się damska, a mnie nie będzie stać? Gdybym mogła mieć jakąś gwarancję, że złapię tego dzisiejszego Pattinsona za pierwszym... :x

A ja mam jeszcze pytanie do osób powyżej 100 poziomu - ta gwiazda "100" pojawia się tylko raz, czy po 100 poziomie, jeżeli się nie pstryknie jej wcześniej zdjęcia - znika? No i czy kosztuje jej fotka tyle samo co z każdą inną gwiazdą? Wole się zabezpieczyć na przyszłość 
Majerankowa kiedyś też miałam ten dylemat, ale postanowiłam sobie, że będę robiła zdjęcia każdej napotkanej gwiazdy. Czasami i męskie ciuszki się przydadzą
.
Rainbow, ja za Stówkę płaciłam jak za każdą inną gwiazdę. Natomiast nie wiem czy znika... ale myślę, że nie powinna. Tak na logikę... każdy gracz powinien mieć możliwość zdobycia wszystkich gwiazd.

Rainbow, ja za moją gwiazdkę "Poziom 100" płaciłam normalnie i w zasadzie fotkę strzeliłam jej za 10 podejściem, więc się nieco wykosztowałam + nie pojawiła mi się na defiladzie od razu po wejściu na poziom 100 (3 dni chyba na nią czekałam). a z tego co pamiętam to, żeby przejść na 101 musisz gadzinie fotkę pstryknąć
Na pewno nie znika, bo fotka z nią jest potrzebna do misji. Mi się pojawiła od razu po przekroczeniu 100 poziomu i od razu pstryknęłam fotkę. Myślę że po przejściu na 100 poziom najlepiej mieć trochę zaoszczędzonych MM i od razu zrobić fotę, bo nie wiadomo kiedy później się pojawi, a można zablokować się w misjach na długi czas xd
Zastanawia mnie jedna rzecz - dlaczego, skoro miały być do 24, przestały pojawiać mi się nowe gwiazdy (nie uzbierałam jeszcze wszystkich), a zaczęły stare i to niezwiązane z samym eventem Cannes?
O ile pamiętam, to zawsze nowe gwiazdy pojawiały się w pierwszej kolejności i jak się zrobiło zdjęcia, to dopiero wtedy pokazywały się stare.
Eldunari napisał
Zastanawia mnie jedna rzecz - dlaczego, skoro miały być do 24, przestały pojawiać mi się nowe gwiazdy (nie uzbierałam jeszcze wszystkich), a zaczęły stare i to niezwiązane z samym eventem Cannes?O ile pamiętam, to zawsze nowe gwiazdy pojawiały się w pierwszej kolejności i jak się zrobiło zdjęcia, to dopiero wtedy pokazywały się stare.
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (21-05-2015 o 10h30)
MissPaulka napisał
Eldunari napisał
Zastanawia mnie jedna rzecz - dlaczego, skoro miały być do 24, przestały pojawiać mi się nowe gwiazdy (nie uzbierałam jeszcze wszystkich), a zaczęły stare i to niezwiązane z samym eventem Cannes?O ile pamiętam, to zawsze nowe gwiazdy pojawiały się w pierwszej kolejności i jak się zrobiło zdjęcia, to dopiero wtedy pokazywały się stare.
U mnie jest dokładnie to samo ;/
Suiseiseki napisał
MissPaulka napisał
Eldunari napisał
U mnie jest dokładnie to samo ;/
u mnie ten sam problem, czekam na te nowe gwiazdy, zostały mi 2 do zrobienia ale nie widać ich, pojawiają się stare postacie, a nie chciałabym marnować na nich kasy po to żeby dokopać się do nowych i znowu wydać jeszcze więcej.
Czy ktoś potrafi wytłumaczyć, dlaczego tak się dzieje? W końcu mieliśmy mieć czas do 24 maja...

U mnie ten sam problem ;c

Eldunari zgłosiła mi problem, napiszę do wsparcia i dam Wam znać.

Mi sie pojawila Lady Gaga, przyjaciolka mówi, ze ona ma Angeline Jolie.
Udalo mi sie za 4razem ustrzelic Gage ;3
U mnie dziś po południu błąd się naprawił - wielkie dzięki Jessica!
U mnie też błąd naprawiony 
Neon i Indy za 10 razem.
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (22-05-2015 o 22h35)
A no właśnie miałam się pytać, bo pisali, że ok, to się cieszę i cykajcie, bo czasu niewiele 

A u mnie dalej stare gwiazdy 
U mnie od czterech dni jest Neon. Wolałabym jakąś nową gwiazdę... 

CZARNA777 napisał
Ikan napisał
CZARNA777 napisał
Przecież Neon jest nową gwiazdą. Obawiam się, że jeśli nie cykniesz mu zdjęcia to kolejna gwiazda na promenadzie nie pojawi się, a czasu niewiele, bo nowe gwiazdy wyświetlają się do jutra. Takie moje zdanie, ale może to zły tok rozumowania? Może to jednostajne wyświetlanie się Neona to kolejny bug...?
Może mi ktoś wytłumaczyć, na czym polega promocja z szóstą gwiazdą gratis? Nie ogarniam, czy u mnie to nie zadziałało, czy dopiero jutro dostanę gratisa...