eufrozyma napisał
Hehe, Ed za pierwszym :'D Pewnie inne będą za 10 :'D
Mi też Ed za pierwszym xd Już się boję co będzie z resztą...
Strony : 1 ... 165 166 167 168 169 ... 227
eufrozyma napisał
julkanna7 napisał
eufrozyma napisał
Mi też Ed za pierwszym xd Już się boję co będzie z resztą...
Cia pierwsze podejście Edzio za drugim. Może jednak nie zbankrutuję tak szybko...?
No ale teraz jeszcze trzem gwiazdom zrobić zdjęcie trzeba, może uzbieram w trakcie mniej więcej...

Cia za drugim razem.
Poszperałam trochę w grafice jeżeli chodzi właśnie o Pixie i znalazłam z nią związany tylko jeden strój który jest troszeczkę podobny do tego co ma na sobie ta blond niewiadoma.
strój
Kelly za 4 nie jest źle ;3 Bałam się, ze zdjęcie wyjdzie za 10 jak zawsze ale na szczęście tak się nie stało.
Kendjy poszedł za 2 podejściem
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-06-2015 o 17h42)

Poprzednio nie miałam szczęścia (pierwsze zdjęcie za piątym podejściem, drugie za dziewiątym), ale teraz udało mi się ustrzelić trzecią gwiazdę za pierwszym razem :'D Jeszcze mam szanse nie zbankrutować...
Początek był dobry, bo Ed za drugim, a Cia za pierwszym, ale Jarick wziął już trochę więcej, bo sześć prób. Jednak myślę, że akurat jego było warto, bo ta gitara dla faceta jest świetna. I funduszy powinno mi już starczyć na resztę.

Ten drugi pedzio (nie wiem kto to, ale ja na wszystkich facetów w tej grze mówię pedzio),ten taki w bluzie szarej chyba to mi za 7 podejściem się zrobił...8 tysi pozostało na dwie gwiazdeczki. 4750 (chyba) na każdą mi zostało. Może jakoś dam radę...ale w sumie jeszcze chyba ze dwa tysiaczki uzbieram.

Jarik jakiś tak średnio podobny do swego pierwowzoru, ale tak nawet przyzwoicie dał się złapać - 5 próba
czekam sobie teraz na pana w panterce (Derulo?) i blondynę (Clarkson?), bo spodobała mi się góra jej stroju 
Kelly poszła mi za piątym podejściem. ..

Jutro ostatnie dwie gwiazdki z tych nowych i darmowa
. No i w końcu wiadomo, że ta blondi panienka to Kelly Clarkson
. Cyknięta za pierwszym razem.
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (18-06-2015 o 14h06)
Rainbow napisał
No i w końcu wiadomo, że ta blondi panienka to Kelly Clarkson. Cyknięta za pierwszym razem.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (18-06-2015 o 14h23)
Kendji - 5 prób
Kelly - 2 próby
Dodając jeszcze wcześniejsze 1 i 10 to nawet nie wychodzi tak źle :'D Na razie średnia 4,5 próby na zdjęcie, mogło być gorzej :'D Gwiazdki sprawią, że opóźnię się jedynie tydzień w misjach i kupię sukienkę do obecnej na promocji : D
Aj, Kelly za 10 razem </3 Chyba nie uda mi się ustrzelić wszystkich gwiazd, bo MM starczy mi tylko na dwie kolejny próby...
Kendjy za 7 razem, a Kelly za 3. Na razie idzie mi całkiem nieźle. :>
Uh, jednak się udało. Ostatnia gwiazda za pierwszym podejściem i Ariana za friko :'D
Jason poszedł mi za drugim podejściem... eh tym razem nie udało mi się trafić żadnej za pierwszym razem...

Już wszystkie gwiazdy zebrane, Jason za pierwszą próbą. Średnio na płatną piątkę wychodzi mi 3.2 próby, więc niewiele i za podwojone MN na pewno się opłacało. Generalnie event uważam za udany ^^
A właśnie, na stronie głównej pisze, że całość trwa do 21 czerwca. Ktoś wie, czy to oznacza, że przez te dwa dni będą się jeszcze wyświetlać gwiazdy za 10 tys. MN?

Wszystkie gwiazdy do tej pory dawały się w miarę łatwo sfotografować, a Jason Derulo dopiero przy szóstym podejściu...
MMMM WHATCHA SAY...
Ostatnio zmieniony przez Julchen (19-06-2015 o 12h06)
Nie ma co narzekać na 6 prób u mnie Ed i Sia za 10-tą, Kendjy za 9-tą, Kelly za drugą i Jason za pierwszą, ale w pierwszych dniach mnie nieźle oskubały. 
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gJa mam 4...to jeszcze na piątą uzbieram i 6 gratis więc jakoś się chyba uda ;D
ale przez te gwiazdy nie mogę uzbierac na grecki strój do misji potrzebny -_-
Jason za 3 próbą. Średnio wychodzi mi 3,8 próby na jedną gwiazdę, więc całkiem dobrze. Jednak opłacało się połapać wszystkie gwiazdy, choćby dla podwójnego MN. ^^