Liz za czwartym ... zobaczymy jak pójdzie mi z ostatnią Grace ...
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Strony : 1 ... 171 172 173 174 175 ... 227
Liz za czwartym ... zobaczymy jak pójdzie mi z ostatnią Grace ...
Szczerze mówiąc to i tak lepsze gwiazdy niż steampunk z zaskoczenia xD
Zrobiłam zdjęcie jednej, no i teraz niech reszta sobie hasa w niebycie bo halloween x.x

I ostatnia gwiazda, czyli Grace za 4 podejściem... nie jest w sumie źle xd

Grace za pierwszym razem
Cudownie 
Wszystkie gwiazdy już złapane, prób - 4,5,6, więc średnio 5 na jedną gwiazdę, mogło być gorzej. A tutaj było nawet warto się wykosztować, szczególnie na Liz.

Masakra :C Zbankrutowałam na Liz
Już przysięgam, ŻADNEJ gwiazdy aż do uzbierania 9000 mm >,<
Złapałam jedynie Liz przy piątej próbie i w sumie tylko na niej mi zależało. Szkoda jednak, że trochę kasy poszło :"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (15-08-2015 o 09h31)
Hm... Jestem nowa i zastanawiam się- jak długo gwiazdy zostają na promenadach? Dzień? Dwa?
Od 0.00 do 14.00 i od 14.00 do 0.00.
W tych przedziałach czasowych masz jedną gwiazdę, która później się zmienia lub znika.
Tak więc masz tylko pół dnia na zrobienie zdjęcia. Czasami w przypadku nowych gwiazd jak nie zrobisz zdjęcia od razu bądź nie zamierzasz jej robić to będzie ci blokować promenadę nawet przez kilka dni.
U mnie od ponad dwóch tygodni jest Lady Gragra i nie wiem czy to bug, czy czeka aż ją "złapię". Niestety, przed KH nie wydam ani grosza ;d
Witam. Zdjęcie Charli Teron zrobione przy drugiej próbie - mam pytanie nigdzie nie mogę znaleźć stroju gwiazdy. Czy ktoś miał podobna sytuację???
Liz Tairol za 1 ! Cud !!! 
czarnulkalbn nie masz ubrań w szafie?

Jessica23 niestety nie. Sprawdzałam już parę razy i nie ma. Wrzucam zdjęcie z gwiazdą i szafę- sukienki.
[/URL]
[/URL]
Ostatnio zmieniony przez czarnulkalbn (01-09-2015 o 17h33)
czarnulkalbn, nie masz sukienki, bo od Charli dostaje się bluzkę, spódnicę i pasek, a nie sukienkę 
Eufrozyma dziękuję za informację. 
Mam nadzieję, że w tym wątku mogę o tym napisać.
Mi ani razu na promenadzie nie pojawiła się Dragonerys, wiem że gwiazdy pojawiają się losowo, ale patrzę codziennie już któryś miesiąc i jej nie było ani razu. Nie pojawiła mi się ona również w momencie kiedy z dwoma innymi gwiazdami z GoT weszła do promenady (od razu mówię, że zrobiłam wtedy zdjęcie tylko Jonowi, a później przez cały czas pojawiała mi się Margary) Można to już zaliczyć jako bug czy muszę jeszcze cierpliwie czekać?

Link do zewnętrznego obrazka
Witam, mam 46 zdjęć, ostatnio większość z nich wychodzi mi przy 9, 10 próbie? Czy to od czegoś zależy?
Mroczna, pytania zadajemy w dziale FAQ i Pomoc, w wątku "Wasze pytania na temat gry". Na przyszłość pisz tam, jeśli będziesz chciała o coś spytać...
Nie, to nie zależy od niczego, jest losowe.

Coś dawno nie było nowych gwiazd... Ciekawe, czy niedługo jakieś przyszykują, czy dopiero no Halloween...
Jeszcze pewnie zrobią żeby tylko nasze oszczędności odpłynęły przed Halloween

O ile dobrze widziałam to 3 mają dojść ;/
Ostatnio zmieniony przez Nerra (16-09-2015 o 10h15)

Na szczęście nie mój klimat i tym razem nie wydam MM. :D
+ Chłopak w podobnym stylu.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-09-2015 o 21h36)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gshit akurat babka ale terminator podoba mi się bardzo żegnajcie pieniążki 

Waa, mi też się podoba. I co teraz...
A, zaraz, mamy sposób na butiki, co ja się przejmuję brakiem hajsów! <3