Wszystkie 3 był nad wyraz dla mnie łaskawe
Keudale za 1
Clouee za 2
i Kynie za 4
choć tyle co ma już zdjęć podejrzewam że brakuje mi tylko eventowych choć pewności nie mam
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

Strony : 1 ... 185 186 187 188 189 ... 227
Wszystkie 3 był nad wyraz dla mnie łaskawe
Keudale za 1
Clouee za 2
i Kynie za 4
choć tyle co ma już zdjęć podejrzewam że brakuje mi tylko eventowych choć pewności nie mam

Kynie Jeller okazała się ciut wredniejsza i dała sobie zrobić zdjęcie dopiero za 5 podejściem...
Myślę nad daniu szansy tej przezroczystej sukience ( czy co to tam jest xd). Jednak na chwilę obecną nawet nie sądzę, aby mi się przydała ( nie mój styl, a przede wszystkim gust)
Clouée Kardechian - 1 Próba
Keudale Jeller - 2 Próby
Kynie Jeller - 5 Prób
Podsumowując dwie pierwsze gwiazdy były dla mnie łaskawe, trzecia już mniej. Nie będę robiła wywodów na temat, czy mi się gwiazdy ( czy też ich ubrania) podobały.. bo już zrobiłam to wcześniej.
Cóż.. ogólnie mam nadzieje na gwiazdy z Supernatural, albo na kogoś z zarostem (wersja dla miss xd), abym mogła w końcu cosplay zrobić xd

Keudale Jeller za drugą próbą. Clouée Kardechian za pierwszą. No fajnie, fajnie, ale ja chcę Kynię Jeller. No i jest. Wpadła, ale dopiero za 10 próbą. Wiedziałam, że tak tyle mi zajdzie na złapaniu gwiazdy, którą najbardziej chcę. Ale jest i teraz mogę umierać w spokoju 
Nie mogłam się powstrzymać, od razu zmieniłam swoją miss w Kylie i czuję, że jestem spełniona życiowa. 
Ostatnio zmieniony przez SoJin (16-01-2016 o 14h36)

Nie dość, że jedne z gwiazd drugiego sortu, których w życiu nie chciałam oglądać na MF, to jeszcze obie te dziołszki za 10.
//FAIL//
Pff. Akurat gdy są obniżki 2 dni z rzędu nie widzę żadnej gwiazdy! D:
A u mnie jak na złość co chwila jakieś kitowe gwiazdy, które kuszą. xD Nie chcę na nie marnować pieniążków, te stroje są fuj. :c

Stroje nie są takie złe, pod warunkiem, że nie zestawi się ich razem.
Kloe trafiłam za 10 i spódnica jest po prostu obrzydliwa.
Keudale - 6
Kynie - 4
Dziewczyny, sprawdziły się moje podejrzenia i jutro zaczynamy zabawę z Chińskim Nowym Rokiem. A z tej okazji - nowe gwiazdy! Pogląd dla ciekawskich w spoilerze. ^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Cudowne *.* Żegnaj kasko na szkolenie 

Małpy, dlaczego małpy, nienawidzę małp. Ale ta powiewająca ognista pelerynka... Cudo.
Oraz - ahaha, zemściło się na MF ustawienie warstwy paska na płaszczu! Jak dla mnie takie ustawienie warstw w trzeciej stylizacji strasznie razi w oczy. Dobrze, że będzie można to poprzesuwać, bo całość jest genialna.
Jak to dlaczego małpy, przecież teraz rok małpy będzie. xD
Faktycznie, to ułożenie warstw wygląda słabo. </3 Ale ogólnie trzecia gwiazda najlepsza! Oby były jakieś fajne kolory. :3

Ta głowa smoka jest cudowna *.*
Pozostałe gwiazdy również świetne
Choć te małpy do niczego mi się raczej chyba nie przydadzą
Ciekawe jakie będą wersje kolorystyczne 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-02-2016 o 19h22)

Jejuniu, jakie cudowne cudowności! ♥ Te gwiazdki całkowicie zawładnęły moim serduszkiem! Główki, ogonki, małpki, powiewające na wietrze szmaty... Aww! Aż się Ananas zaczął cieszyć z faktu, że wyjazd do babci się troszkę opóźnił. Co już jest troszkę dziwne. ;D