Helen Digenerous za ósmym razem.
Strony : 1 ... 204 205 206 207 208 ... 227
Helen Digenerous za ósmym razem.
Helen Digenerous za siódmym podejściem
Nawet nie będę tego komentować, bo to było do przewidzenia, że wszystkie darmowe próby zabierze pierwsza gwiazda. Przynajmniej krawat się przyda ... xd

A mi pani Pair wpadła grzecznie za drugim razem ^^

Fuj wy serio robicie zdjęcia tym gwiazdom, gratuluje wytrzymałości xD
Ja miałam nadzieje się przekonać, ale jak tylko weszłam na promenade...
Syndrom pokemona się kłania + do tego MN kusi xd ponad to mi i tak by zaległy na promenadzie, więc teraz czy później nie ma znaczenia xd

serowakanapka napisał
Fuj wy serio robicie zdjęcia tym gwiazdom, gratuluje wytrzymałości xD
Ja miałam nadzieje się przekonać, ale jak tylko weszłam na promenade...
A Pair ma całkiem fajną bluzkę, w ciemnych kolorach wypada naprawdę spoko, więc w sumie warto bylo xD

Te gwiazdy to jakiś żart, co nie?
Jeszcze dwie paskudy złapały się za 10 razem, zobaczymy jak pójdzie z trzecią szkaradą ._.
Pstrykam tylko dlatego, że nie brakuje mi mm na razie i dają punkty mn.
Ale...
Kelli Pair za drugim razem.Jedyne co jest brzydkiego w tych gwiazdach to twarz a ciuchy mogą się przydać.
Kelli Pair za 6 podejściem... Aż się boje za którą da się złapać najgorsza z nich. .

Wczoraj złapałam dwie nowe gwiazdy, dzisiaj wchodzę na promenadę i pisze, że niestety gwiazdy nie ma... Zmieniła się zasada, że nowe gwiazdy przez tydzień cały czas się wyświetlają?
Hm, dziwne, mi nowa gwiazda pojawiła się normalnie, tuż po północy. Może jakiś bug?

Ja też tak mam 3 gwiazdy nie ma, mam starą. Coś wczoraj robili z grą może znowu coś pokręcili. Na niemieckim też mam starą gwiazdę.
Ostatnio zmieniony przez BluszczTrujący (01-10-2016 o 13h24)
Mi się nie podobają i zbieram MM, także nie mam zamiaru żadnej zdobyć.
Mam taką chorą teorię - te gwiazdy po prostu są zwykłe. Ta zasada, że się pojawiają przez cały tydzień to się tyczy wszystkich gwiazd czy tylko tych specjalnych?
Ze wszystkimi gwiazdami tak było, ze zwykłymi i ze specjalnymi. Wiesz, tych możesz nie chcieć złapać, ale jak się pojawią jakieś specjalne, gdzie po złapaniu 5 jest 6 gratis, masz tydzień czasu na to a zaczną Ci się pojawiać jakieś stare czy wogóle to już tak fajnie nie będzie... Mam nadzieję, że to chwilowy bug a nie stała zmiana.
A teraz racja. Jeśli to bug to czy został zgłoszony?
Mnie ta promocja 6 w cenie 5 nie przekonuje, bo i tak minie starczyłoby MM, ale martwię się walentynkami, bo Saline nie złapałam i w przyszłym roku chciałabym i przy okazji nowe.
Oby to się szybko zmieniło, bo nawet ja mam stare i w dodatku brzydkie.
Ja złapałam tylko jedną, a pozostałe dwie ani razu nie wyświetliły mi się na promenadzie.. 
nelumi napisał
Ja złapałam tylko jedną, a pozostałe dwie ani razu nie wyświetliły mi się na promenadzie..

Dasharia napisał
nelumi napisał
Są tak brzydkie, że się wstydzą pokazać? xD
A ja się nie mogę doczekać kiedy zrobią gwiazdy z uniwersum Tolkiena... I naprawdę, naprawdę mam nadzieję, że kiedyś, na promenadzie, pojawi się Atem : 3
Dasharia ♥♥ Aż się uśmiechnęłam xDD No nie żeby jakoś szczególnie zależało mi na ich ubraniach, ale jak już są to bym złapała.. chociaż chyba same dbają o moje fundusze.
Halloweenowe gwiazdy

O.o
o co chodzi z tymi rajtami harley, serio xD
Harley.. ktoś chyba w luźnych składał zamówienie xd Poza tym nie rozumiem tej nagłej fazy na tą postać... (mówię o osobach, które nagle polubiły ją i Jokera...) Szkoda, że nie zamiast niej nie dali Enchantress...
Ale ta mumia jest cudowna. Zakładam, że będzie jako darmowa.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (20-10-2016 o 18h05)

Awwwww, Nine czyta mi w myślach - ostatnio właśnie rozmyślałam sobie nad przykrym niedoborem akcentów egipskich w KH. A tu taka niespodzianka, jak słodziutko :3