Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 227

#626 13-08-2013 o 14h06

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ło! Z pieniążków z wyzwań udało mi się kupić 7 papierów i właśnie upolowałam Bijonse za 1 razem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#627 13-08-2013 o 14h11

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

A u mnie znów nie ma gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#628 13-08-2013 o 16h10

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Nie mam pojęcia co się ostatnio dzieje z moją promenadą... ale rzadko kiedy jest tak, że nie mam dwóch gwiazd dziennie : D No dosłownie - zdjęcia koszę teraz jak szalona... Aż dziw, ze wyrabiam z papierem : D

A przed chwilą wchodzę na promenadę i co widzę?... Audrey! : O Tak bardzo ją chciałam...
Rosette, jeśli to czytasz to wiedz, że jak ją zobaczyłam, to od razu o Tobie pomyślałam : D Nie mam pojęcia, czy już ją masz, ale jeśli nadal na nią czekasz, to wiedz, że trzymam kciuki : )

___

Oho...i wyszło za pierwszym razem : 3

Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (13-08-2013 o 16h14)

#629 13-08-2013 o 19h48

Miss'na całego
Lexa0
...

Cyknęła mi się dzisiaj królowa. Po królewsku wzięła zużyła mi cały papier.
Za to wdzianko fajne, mogę kombinować. ^^

#630 13-08-2013 o 19h53

Miss'Żółtodziób
...

A u mnie nikogo nie ma, jak dotąd kiedy ostatnio była gwiazda po gwieździe i co najwyżej była jedna pora dnia bez żadnej. Nie wiem co jest lepsze. Fakt, że gwiazdy nie mam, więc mam czas by przygotować papier, czy kolejna gwiazda, z czego jeszcze bardziej się cieszę, choć mogę z tym papierem nie wyrobić.
Też tak macie? ^ ^''

#631 13-08-2013 o 20h50

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

http://www.youtube.com/watch?v=5vj6YmxyoxE

^^;

#632 14-08-2013 o 14h02

Miss'Żółtodziób
...

Zgłosił już ktoś tego trolla do moderatorów?

Edit - ja już podesłałam wspaniały link do tego inteligentnego monologu i profilu zacnej userki.

Upolowałam Królewnę Śnieżkę za pierwszym razem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Może nie ma świetnych ciuchów, ale +1 do ilości zdjęć jest.

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (14-08-2013 o 14h08)

#633 14-08-2013 o 14h26

Miss'Żółtodziób
...

U mnie już ktoś pojawił. Christina, ale jej strój nie przypadł mi do gustu. Nie wiem czemu mi się trafiają same nieciekawe gwiazdy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#634 14-08-2013 o 14h34

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie przesadzaj, nie tak dawno zachwycałaś się pojawieniem się Avril, więc chyba nie same nieciekawe ci się trafiają. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ja złapałam Kim Kardechian. Jej spódnica jest straszna, a buty nieciekawe, ale pocieszyła mnie bluzka. Już się obawiałam, ze to sukienka, bo wtedy bym płakała, ale tak to jest nawet względnie ok. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#635 15-08-2013 o 16h30

Miss'wow
KimDallas
...

Normalnie przeżyłam szok. Nie miałam dość długo żadnej gwiazdy, a dzisiaj upolowałam aż 2 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#636 15-08-2013 o 16h53

Miss'Żółtodziób
...

Masakra Q>Q znowu zdjęcie za drugim razem. Nie potrafię sobie wypaczyć tego jednego za dziesiątym >.>

#637 15-08-2013 o 16h55

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Nie przesadzaj, nie tak dawno zachwycałaś się pojawieniem się Avril, więc chyba nie same nieciekawe ci się trafiają. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ja złapałam Kim Kardechian. Jej spódnica jest straszna, a buty nieciekawe, ale pocieszyła mnie bluzka. Już się obawiałam, ze to sukienka, bo wtedy bym płakała, ale tak to jest nawet względnie ok. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

No tak, tak. Jak raz się zdarzy to potem jest nawałnica przeciętniaków i nudziarzy.
A Kardechian też mam i też mi się nie podobała, jednak są u niej rzeczy które można dobrać z czymś innym. Dobrze, że niektórym te sukienki dzielą się na dwie połówki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#638 15-08-2013 o 17h45

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

A ja przedwczoraj upolowałam fotkę z Lady Gragrą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Za 4 razem. Do poziomu potrzebuję jeszcze 1 zdjęcia, a od dwóch dni na promenadzie głucha cisza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Mam nadzieję, że jutro już ktoś się tam pojawi :>

#639 15-08-2013 o 22h53

Miss'na całego
Yuki18
...

Oficjalnie chciałam powiedzieć, że można zdobyć gwiazdę za kolejnym podejściem, nawet jeżeli za pierwszym nie wykorzystało się wszystkich 10 prób, bo zabrakło MM i "a nóż" się uda.

Ponk'a zdobyłam za 4 razem:
3 razy próbowałam w dniu "premierowym", dzisiaj ustrzeliłam za pierwszym razem.
Na foci mam napisane "4 próba", można zobaczyć.

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#640 15-08-2013 o 23h15

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Yuki18 napisał

Oficjalnie chciałam powiedzieć, że można zdobyć gwiazdę za kolejnym podejściem, nawet jeżeli za pierwszym nie wykorzystało się wszystkich 10 prób, bo zabrakło MM i "a nóż" się uda.

Pamiętam, że pierwszym razem gdy próbowałam ustrzelić Hankę Montankę straciłam 3 szt. papieru, a kolejnym razem 2 i mam napisane, że były tylko 2 próby. Może przy nowych gwiazdkach jest jakoś inaczej, albo ja mam pecha.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#641 15-08-2013 o 23h19

Miss'wow
Kaiken
...

Lucrecia napisał

Yuki18 napisał

Pamiętam, że pierwszym razem gdy próbowałam ustrzelić Hankę Montankę straciłam 3 szt. papieru, a kolejnym razem 2 i mam napisane, że były tylko 2 próby. Może przy nowych gwiazdkach jest jakoś inaczej, albo ja mam pecha.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Niektóre gwiazdy się powtarzają tylko mają różne stroje. Mam zdjęcia 2 różnych Rijann. Może Hana też występuje w 2 strojach i za pierwszym razem była w innym.

#642 15-08-2013 o 23h40

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Kaiken napisał

Lucrecia napisał

Yuki18 napisał

Niektóre gwiazdy się powtarzają tylko mają różne stroje. Mam zdjęcia 2 różnych Rijann. Może Hana też występuje w 2 strojach i za pierwszym razem była w innym.

Wydaje mi się, że za pierwszym razem była w tym samym stroju, bo moją uwagę przykuły jej paskudne skarpetki i duża ilość różu.

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#643 16-08-2013 o 14h20

Miss'Żółtodziób
...

Preeti napisał

na promenadzie głucha cisza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Mam nadzieję, że jutro już ktoś się tam pojawi :>

Mam podobnie, już czwarty dzień nikogo... Uzależniłam się od gwiazd XD

#644 17-08-2013 o 09h45

Miss'Żółtodziób
...

Przed chwilą udało mi się zrobić z Seleną Gommes  za 2 razem  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Malinka42 (17-08-2013 o 09h47)

#645 17-08-2013 o 11h53

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Pragnę gwiazdy w fajnym ubraniu, od czasu Audrey łapię się na sam susz. ;_;

#646 17-08-2013 o 12h17

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Tony Stark <3 za 10 razem T_T mam ostatnio złą passę do zdjęć.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#647 17-08-2013 o 13h02

Miss'całkiem całkiem
Amanda1234543211
...

ja mam misję żeby zrobić zdjęcie (14 poziom) ale mi się od wczoraj przestały pokazywać gwiazdy  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  (wtedy kupiłam aparat O_o) mam nadzieję że mi się uda

.

#648 17-08-2013 o 13h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

A ja mam ostatnio jakieś szczęście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Codziennie jakaś gwiazda ( sądzę,że niedługo to odpokutuję/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png )

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#649 17-08-2013 o 15h33

Miss'ok
...

zrobilam zdjęcie z Lady Gragrą i dostalam stroj tylko w jednym kolorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png tak powinno być?

#650 17-08-2013 o 15h33

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Dżastaaa napisał

zrobilam zdjęcie z Lady Gragrą i dostalam stroj tylko w jednym kolorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png tak powinno być?

Akurat w tym przypadku tak, jest kilka gwiazd które dają tylko jeden komplet /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 227