Ło! Z pieniążków z wyzwań udało mi się kupić 7 papierów i właśnie upolowałam Bijonse za 1 razem! 

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 227
Ło! Z pieniążków z wyzwań udało mi się kupić 7 papierów i właśnie upolowałam Bijonse za 1 razem! 

A u mnie znów nie ma gwiazdy 
Nie mam pojęcia co się ostatnio dzieje z moją promenadą... ale rzadko kiedy jest tak, że nie mam dwóch gwiazd dziennie : D No dosłownie - zdjęcia koszę teraz jak szalona... Aż dziw, ze wyrabiam z papierem : D
A przed chwilą wchodzę na promenadę i co widzę?... Audrey! : O Tak bardzo ją chciałam...
Rosette, jeśli to czytasz to wiedz, że jak ją zobaczyłam, to od razu o Tobie pomyślałam : D Nie mam pojęcia, czy już ją masz, ale jeśli nadal na nią czekasz, to wiedz, że trzymam kciuki : )
___
Oho...i wyszło za pierwszym razem : 3
Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (13-08-2013 o 16h14)
Cyknęła mi się dzisiaj królowa. Po królewsku wzięła zużyła mi cały papier.
Za to wdzianko fajne, mogę kombinować. ^^
A u mnie nikogo nie ma, jak dotąd kiedy ostatnio była gwiazda po gwieździe i co najwyżej była jedna pora dnia bez żadnej. Nie wiem co jest lepsze. Fakt, że gwiazdy nie mam, więc mam czas by przygotować papier, czy kolejna gwiazda, z czego jeszcze bardziej się cieszę, choć mogę z tym papierem nie wyrobić.
Też tak macie? ^ ^''
http://www.youtube.com/watch?v=5vj6YmxyoxE
^^;

Zgłosił już ktoś tego trolla do moderatorów?
Edit - ja już podesłałam wspaniały link do tego inteligentnego monologu i profilu zacnej userki.
Upolowałam Królewnę Śnieżkę za pierwszym razem
Może nie ma świetnych ciuchów, ale +1 do ilości zdjęć jest.
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (14-08-2013 o 14h08)
U mnie już ktoś pojawił. Christina, ale jej strój nie przypadł mi do gustu. Nie wiem czemu mi się trafiają same nieciekawe gwiazdy. 
Nie przesadzaj, nie tak dawno zachwycałaś się pojawieniem się Avril, więc chyba nie same nieciekawe ci się trafiają. 
Ja złapałam Kim Kardechian. Jej spódnica jest straszna, a buty nieciekawe, ale pocieszyła mnie bluzka. Już się obawiałam, ze to sukienka, bo wtedy bym płakała, ale tak to jest nawet względnie ok. 

Normalnie przeżyłam szok. Nie miałam dość długo żadnej gwiazdy, a dzisiaj upolowałam aż 2 
Masakra Q>Q znowu zdjęcie za drugim razem. Nie potrafię sobie wypaczyć tego jednego za dziesiątym >.>
nivata napisał
Nie przesadzaj, nie tak dawno zachwycałaś się pojawieniem się Avril, więc chyba nie same nieciekawe ci się trafiają.
Ja złapałam Kim Kardechian. Jej spódnica jest straszna, a buty nieciekawe, ale pocieszyła mnie bluzka. Już się obawiałam, ze to sukienka, bo wtedy bym płakała, ale tak to jest nawet względnie ok.
A ja przedwczoraj upolowałam fotkę z Lady Gragrą
Za 4 razem. Do poziomu potrzebuję jeszcze 1 zdjęcia, a od dwóch dni na promenadzie głucha cisza
Mam nadzieję, że jutro już ktoś się tam pojawi :>
Oficjalnie chciałam powiedzieć, że można zdobyć gwiazdę za kolejnym podejściem, nawet jeżeli za pierwszym nie wykorzystało się wszystkich 10 prób, bo zabrakło MM i "a nóż" się uda.
Ponk'a zdobyłam za 4 razem:
3 razy próbowałam w dniu "premierowym", dzisiaj ustrzeliłam za pierwszym razem.
Na foci mam napisane "4 próba", można zobaczyć.
Yuki18 napisał
Oficjalnie chciałam powiedzieć, że można zdobyć gwiazdę za kolejnym podejściem, nawet jeżeli za pierwszym nie wykorzystało się wszystkich 10 prób, bo zabrakło MM i "a nóż" się uda.

Lucrecia napisał
Yuki18 napisał
Pamiętam, że pierwszym razem gdy próbowałam ustrzelić Hankę Montankę straciłam 3 szt. papieru, a kolejnym razem 2 i mam napisane, że były tylko 2 próby. Może przy nowych gwiazdkach jest jakoś inaczej, albo ja mam pecha.
Kaiken napisał
Lucrecia napisał
Yuki18 napisał
Pamiętam, że pierwszym razem gdy próbowałam ustrzelić Hankę Montankę straciłam 3 szt. papieru, a kolejnym razem 2 i mam napisane, że były tylko 2 próby. Może przy nowych gwiazdkach jest jakoś inaczej, albo ja mam pecha.
Niektóre gwiazdy się powtarzają tylko mają różne stroje. Mam zdjęcia 2 różnych Rijann. Może Hana też występuje w 2 strojach i za pierwszym razem była w innym.

Preeti napisał
na promenadzie głucha ciszaMam nadzieję, że jutro już ktoś się tam pojawi :>
Przed chwilą udało mi się zrobić z Seleną Gommes za 2 razem 
Ostatnio zmieniony przez Malinka42 (17-08-2013 o 09h47)
Pragnę gwiazdy w fajnym ubraniu, od czasu Audrey łapię się na sam susz. ;_;

Tony Stark <3 za 10 razem T_T mam ostatnio złą passę do zdjęć.

ja mam misję żeby zrobić zdjęcie (14 poziom) ale mi się od wczoraj przestały pokazywać gwiazdy
(wtedy kupiłam aparat O_o) mam nadzieję że mi się uda
A ja mam ostatnio jakieś szczęście 
Codziennie jakaś gwiazda ( sądzę,że niedługo to odpokutuję
)
zrobilam zdjęcie z Lady Gragrą i dostalam stroj tylko w jednym kolorze
tak powinno być?
Dżastaaa napisał
zrobilam zdjęcie z Lady Gragrą i dostalam stroj tylko w jednym kolorzetak powinno być?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)