To już jest nudne.
3 dzień nikogo.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 227
To już jest nudne.
3 dzień nikogo.
Rano sprawdzałam promenadę i stoi mi tu Rihanna *o* a potem wchodzę Miley Cyrus
myślę że jak będzie kasa na papier to się powtórzy 
Ja dzisiaj żadnej gwiazdy nie mam.
Wiedziałam, że tak będzie. W takim razie jeszcze jeden dzień minimum pozostanę na tym poziomie, który mam.
Tak się łudzę, że może jakaś fajna mi się trafi albo chociaż szybko mi zdjęcie wyjdzie, jak już się jakaś pojawi jutro.
Upolowałam Królową - ma taką piękną bluzkę! Tylko czemu za 10 razem. ;_;

A ja dzisiaj dwie. I tym magicznym sposobem całe oszczędzanie idzie się kochać, bo żadna gwiazda nie raczy wpaść za pierwszym razem. Ani drugim. Trzecim też nie. Chyba zacznę preferować czas, gdy ich nie ma.
4. dzień - gwiazdy mnie nie lubią.
Ja często na kogoś trafiam, ale co z tego, jak nie stać mnie na zrobienie zdjęcia 
Mi się dzisiaj trafiła Bijonse strój ma średni i sporo papieru na nia ale zawsze MN do przodu więc nie narzekam xd
Lady GraGra~ Dlaczego mi to zrobiłaś?! Dlaczego?! O_O (domyślacie się chyba).
Niestety nie czytam w Twojej głowie. 
Ja mam farta ostatnio, codziennie gwiazda, oby mysfeszynowe bóstwa były dłużej takie łaskawe. ;_; <3

Hoho, Szokira przypełzła! Szkoda, że ma słabe ciuszki, ale 5k mn to dobra oferta 
5.dzień nikogo (za to ile MM oszczędzone).
Chyba spadnę z krzesła w szoku jak kogoś ujrzę po 14:00.
Dziś udało mi się dorwać Lady GraGra. Akurat miałam założony cosplay Daryla Dixona. Aktor, który gra Daryla to Norman Reedus, czyli koleś który występował w teledysku do jednej z piosenek Gagi. Przypadek? xd
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (11-09-2013 o 22h57)

Nie sądzę! x)
(ktoś to po prostu musiał napisać)
Dorwałam Bijonse...
Za czwartym razem, czyli bez większej tragedii.
Czyli misja ze zdjęciami zaliczona...;]
Szykują nam się nowe gwiazdy
Więcej do kolekcji 

Właśnie miałam to samo napisać.
Komunikat najpierw mnie przestraszył, ale zaraz potem ucieszył, o po wejściu nowych gwiazd zwykle wszystkim pojawiają się od razu na promenadzie. 

och, cudowne wieści! Dobrze, że mam zapas papieru.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A już się wystraszyłam, że coś u mnie się popsuło, że nic się nie pokazuje 
O, widzę, że nie tylko ja zostałam lekko zdezorientowana : D Ciekawe kto to będzie : 3
Super~ Nowa gwiazda zaraz będzie. Nie mogę się doczekać. To jest najlepszy moment, bo wiadomo, że każdemu wtedy się pojawi. ^ ^
Ciekawe właśnie, kiedy się pojawi 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Szczerze mówiąc to nic specjalnego. Mam tylko nadzieję, że od pierwszej gwiazdy będzie w zieleni, to jeszcze się coś z tego może da wykombinować.