Barbolla jest mój! <3
Jeszcze tylko Bella;)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 227
Barbolla jest mój! <3
Jeszcze tylko Bella;)
Ja dostałam Edzia xD .. fajny strój ma, nie powiem, że nie xD
Bouffy? Za 7 razem? SERIO? Czy ja w ogóle upoluję w tym roku tę nieszczęsną Roślinę?
I czemu wszyscy oprócz mnie mają darmową gwiazdę z zeszłego roku na promenadzie. xd

Ej ja też nie mam tej darmowej gwiazdy .. czuję się pominięta xD
High five Nivata xD
OK, Pani Muertes sfotografowana.
O ile nie pojawi się Amy Lee to mogę oszczędzać do zaliczenia misji. (powrót do codzienności)
Yuki18 u mnie teraz jest Amy, już 3 raz... Sfotografowałabym ale 0 MM daje w kość xd.
Trudno zrobić zdjęcie.Każda klisza 800MM.
Bracula za drugim, dobra passa się mnie trzyma! Na nic mi jego stój, ale fajnie mieć fotę z taką osobistością.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Sprawdźcie czy nie pojawiła się wam kolejna gwiazda.
Przed chwilą zrobiłam zdjęcie Czarnej Tancerce (za 1 razem), a to moja trzecia gwiazda dzisiaj. :S
Zauważyłam, że już był taki przypadek. Ale mi póki co bonusowa gwiazda się nie trafiła.
Ja też nie miałam darmowej gwiazdy z zeszłego roku :C A tak bardzo chcę jeszcze czarną tancerkę, dziewuszkę z krwią na ubraniach no i wąsik od kapitana hucka Q~Q
Poison Ivy za dziesiątym x.x
Ostatnio zmieniony przez Julchen (01-11-2013 o 23h07)
Aw man! Voldemort za 10 razem, ale za to... Darmowa gwiazda zaraz po nim! I mam Czarnego Łabędzia, łoohoo! 

A ja Ami Li za 2 razem! Bardzo chciałam mieć jej śliczne spódnice i buty! : ))

Kapitan Huk za 2~! *O* Yayayayyayaya, jeszcze tylko Jennifer Bodi oraz czarna tancerka i moje życie jest kompletne .3.
Chucky... gwiazda marna i zero gratisu.
A ja mam Adamsówne za 8 razem .. Masakra jakaś, ja chce Haka .. i będę szczęśliwa - dawać mi jego kapelusz, mój wymarzony strój och ...
Śnił mi się gigantyczny wąż, którego nie udało mi się zastrzelić. Wchodzę na MF, a na promenadzie Voldemort =.=
I mam takie pytanie, może ktoś wie. Stare gwiazdy są dzisiaj po raz ostatni a jutro nowe, prawda?
Od jutra powinny być. Ale to zależy również czy ma się ''szczęście'' czy się pojawi i czy nie będzie pisać o tym że trzeba przyjść jutro. Nie umiem Ci tego wytłumaczyć, ale mam nadzieję że rozumiesz.
Faktycznie. Zapomniałam o tym. Dzięki za odpowiedź ^_^
Proszę.
U mnie na promenadzie czyha Emili, te jej gały są cudowne, ale kasy brak, jak zawsze.
jestem nowa co morzna tu robic?http://www.missfashion.pl/modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif
Wczoraj rano Barbolla, juz trzeci raz mi sie pojawia. Nie cykam bo czekam na Labedzia.
Wczoraj wieczorem Voldi, drugi raz. Nie chykam bo czekam na Labedzia.
Dzisiaj rano Chucky, drugi raz. Nie cykam bo czekam na Labedzia.
Wieczorem ostatnia proba i nie sadze, zeby mi sie objawila. God why ;_;
Prosze, choc Amy Lee 
Ostatnio zmieniony przez Shillo (02-11-2013 o 09h49)
Shillo, odbiorę Ci nadzieję... Łabędź jest gwiazdą dodatkową i dostaje się go za zdjęcia z Maleficentą, Hukiem, Voldemortem i Bouffy. Tak mi się przynajmniej wydaje.