Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 2 3 4 ... 23

#26 22-03-2014 o 12h02

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Łazienka miss z dzieckiem jest wspaniała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Taka słodka i prawdziwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mroczny las urzekł mnie całkowicie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ta sowa i w ogóle całość jest genialna.
Muszę koniecznie zajrzeć do deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#27 22-03-2014 o 12h30

Miss'Żółtodziób
...

Yuki18, ten bajkowy las jest genialny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png masz nosa do wyłapywania perełek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png swojej pracy za takową nie uważam, tak ten pomnik z tygrysem jest mój, ale nieskromnie jestem dumna z efektu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#28 22-03-2014 o 12h52

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Urzekł mnie też ogród, który po prawej stronie ma zime, a po lewej wiosnę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png wspaniałe. Ten niedzwiadek wiszący w pojemniku na kwiaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Takie cudowne połączenie dwóch pór roku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png rewelacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#29 22-03-2014 o 14h20

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Uh, co sprawdzam deco zawsze trafię na nagrodzone pokoje. Jakiekolwiek umeblowane mają już nagrodę a cała reszta pustych, ten fart ;_;
W każdym bądź razie mimo nagrody bardzo spodobały mi się te dwa pomieszczenia, cudne są.

Link do zewnętrznego obrazka

#30 22-03-2014 o 14h33

Miss'Żółtodziób
...

nelumi, ten drugi pokój mi mignął, miałam nawet zrobić zrzut ekranu, ale mój smartzłom, ze mną nie współpracuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
zaczęłam rozumieć, czemu poza ocenianiem missek, lubicie głosować na pomieszczenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png niektóre są naprawdę śliczne. chyba nawróciłam się na deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#31 22-03-2014 o 18h21

Miss'na całego
Yuki18
...

Oo... a ja spostrzegłam, że kiedy publikuję z "kopiuj link obrazka" to później obraze się zmienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak np. kolorowy ogród wcześniej w tle miał niebo a teraz ma las. Beka  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#32 22-03-2014 o 19h42

Miss'Żółtodziób
...

Naprawdę ładne pokoje się pojawiają. genialny pomysł z kąpielą dzieciaczka. To może i ja wrzucę jeden, który mi się pokazał praktycznie na starcie...

Ostatnio zmieniony przez Kicak (22-03-2014 o 19h43)

#33 22-03-2014 o 20h12

Miss'Żółtodziób
...

nie wiem jak Was, ale mnie to pomieszczenie zachwyciło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

ten też ma swój urok /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Imloth (22-03-2014 o 20h20)

#34 22-03-2014 o 20h28

Miss'Złota
nelumi

Wprowadzenie leśnych elementów do ikelandu chyba bardzo poruszyło wyobraźnię wielu użytkowniczek. Ten wątek nagle odżył z wieloma wspaniałymi pokojami. Imloth ten 1 pokój przedstawiony przez Ciebie jest genialny! Mroczny z klimatem, ale ma swój urok. Śliczny <3

#35 22-03-2014 o 20h36

Miss'na całego
Yuki18
...

Ta lawa (mam nadzieję, że to lawa) wyciekająca spod złoconej bramy- nieźle!

Tyle wspaniałych pomieszczeń godnych uwagi- Pokażmy je wszystkie!

//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18666.jpg
Mam tylko jedno pytanie: Czyja to ręka? o_O"

//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18667.jpg
Super wykorzystanie przebrania dla kota i mini-Misski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#36 22-03-2014 o 20h36

Miss'Żółtodziób
...

nelumi, też zauważyłaś, że dzisiaj jakiś zastój w pozostałych wątkach jakaś taka cisza? ten pierwszy pokój oserduszkowałam, bo jest za co /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Yuki18, toż to chyba ręka kochanka właścicielki xD nie wiem, która to taka pomysłowa, ale gratulacje się należą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
ja obstawiam, że za bramą leży ciało, a to krew sobie cieknie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Imloth (22-03-2014 o 20h38)

#37 22-03-2014 o 20h39

Miss'Złota
nelumi

TA RĘKA JEST GENIALNA! XD Nie widziałam jeszcze takiego zastosowania tego czegoś (bo kto to jest to nie wiem xD) ale wyszło wspaniale! Pokoik z wykorzystaniem kotka też świetny. Ubrano go idealnie do klimatu Krainy Czarów co wyszło fantastycznie.

#38 22-03-2014 o 20h41

Miss'na całego
Yuki18
...

@Imloth, po dokładniejszym przyjrzeniu (zwróć uwagę na kąt!) zaczynam podejrzewać, że...

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#39 23-03-2014 o 17h17

Miss'Żółtodziób
...

Widzę, że poziom deco rośnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pokoje są śliczne... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#40 23-03-2014 o 20h33

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

To jest ciekawe, jako jedno z niewielu, jeszcze co prawda w tematyce halloween, ale jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

I to też jest świetne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Namalowany kotek xD

Bardzo fajne jest też to

Ta Pani posiada już trofeum, ale godne obejrzenia

Imloth miło, że wstawiłaś mój ogródek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Dużo jest też pustych, a szkoda, bo tak na prawdę nie ma w większości co oceniać. Tylko nieliczne się do tego nadają

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#41 23-03-2014 o 22h11

Miss'Żółtodziób
...

Sartani, jakbym wiedziała, że to Twój ogródek, gratulowałabym Ci wcześniej xD nie moja wina, że uda udało Ci się zrobić coś wartego uwagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
a to to ostatnie, toż to kuchnia Foxglove.
z dużą ilością pustostanów nic się nie zmieniło, z ich powodu w czerwcu zeszłego roku przestałam w deco oceniać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#42 23-03-2014 o 22h19

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life

Imloth jak to okrutnie brzmiało T^T

A to, że to Foxglove jest to nie wiedziałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale zasłużone trofeum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sartani (23-03-2014 o 22h23)

#43 23-03-2014 o 23h21

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

#44 23-03-2014 o 23h38

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Charlotte, kto to? Świetne wykorzystanie spódnicy od gwiazdy, a te róże są po prostu cudowne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#45 23-03-2014 o 23h51

Miss'Złota
nelumi

Lillchen to jest Yokami :>

#46 23-03-2014 o 23h59

Miss'Żółtodziób
...

lillchen, ta panienka to Yokami. Prawda, że ciekawie?

A oto kolejna leśna inspiracja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18744.jpg

PS. Dzięki Yuki18 za docenienie mojego dzieła z czarodziejskim kotem na czele /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#47 24-03-2014 o 01h16

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Właśnie nie pamiętałam nicka. Bardzo mi się podoba stylizacja Yokami .
Świetnie wykorzystane motywy od najnowszej gwiazdy, połączone z czymś bardziej klasycznym jak rękawiczki czy kokarda/krawatka. Do tego zbilansowana kolorystyka.

#48 24-03-2014 o 09h41

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life

Zaaaawsze mi się ten pokój podobał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#49 24-03-2014 o 10h50

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Dziękuję bardzo za wyróżnienie. To także i mój ulubiony pokój. Szkoda, że nim nie wygrałam. Ten pokój to cała ja - to co mi w duszy gra.

Ja uwielbiam twój ogród, który już tutaj został zaprezentowany.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#50 24-03-2014 o 11h25

Miss'Fuzja
Ojsa
Martwa, lecz nieumarła, nieczuła całka nieoznaczona~
Miejsce: Somewhere in the darkness of my room. Under the blanket.

@Imloth Dziękuję za wyróżnienie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ale chyba na nie nie zasługuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Solomona to twoje mieszkanko jest po prostu boskie *o* Strasznie jeszcze podoba mi się pomysł z trupem pod łóżkiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://68.media.tumblr.com/c11d596a002e56fcb7da0f3fc671fd61/tumblr_o0dqnnhbw31udhucno1_500.gif

Strony : 1 2 3 4 ... 23