Andżelina za 2 próbą nie jest źle
Brada sobie odpuszczę szkoda mi na niego kasy, z resztą i tak powinnam już powoli na Halloween zbierać.

Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 227
Andżelina za 2 próbą nie jest źle
Brada sobie odpuszczę szkoda mi na niego kasy, z resztą i tak powinnam już powoli na Halloween zbierać.

No, no, no... Angelina za ósmą próbą! Gwiazdy mnie nie lubią xD
Nareszcie! Angelina trzy dni niezmiennie u mnie wisiała na promenadzie, aż w końcu udało mi się ją złapać
Ma świetną sukienkę, aczkolwiek szkoda, że to sukienka, a nie zestaw spódnica+bluzka.

A ja nie mam MM i nie zrobie zdjecia gwiazdzie 
Ohh, Pituniu, Pituleńko, czemu nie chcesz wyjść na fotografii? 
U mnie Brad już 2 dzień stoi a ja go nie chcę 
Skusiłam się na Brada i był to błąd... Dał się sfotografować dopiero za 10 razem 
Lana del Rej za 4 razem. Miałam już nie robić zdjęć i oszczędzać, ale jakoś spodobała mi się jej sukienka
dobrze, że długo nie uciekała 
Eeeee... od dawna byłam przekonana, że mam już wszystkie możliwe zdjęcia gwiazd, i jakoś tak tylko odruchowo weszłam przed chwilą na promenadę, a tam... jakaś Regina co ją pierwsze widzę na MF. I to z genialną marynarką oraz osobnym wysokim kołnierzem ♥ o co chodzi, to tylko moje roztrzepanie, i zwyczajnie ją przegapiłam wcześniej, czy może jakaś nagroda za dni w grze/poziom lub coś w ten deseń? Kasę za zdjątko zjadła, na szczęście wyszła za pierwszym razem ^^"

Rosette napisał
Eeeee... od dawna byłam przekonana, że mam już wszystkie możliwe zdjęcia gwiazd, i jakoś tak tylko odruchowo weszłam przed chwilą na promenadę, a tam... jakaś Regina co ją pierwsze widzę na MF. I to z genialną marynarką oraz osobnym wysokim kołnierzem ♥ o co chodzi, to tylko moje roztrzepanie, i zwyczajnie ją przegapiłam wcześniej, czy może jakaś nagroda za dni w grze/poziom lub coś w ten deseń? Kasę za zdjątko zjadła, na szczęście wyszła za pierwszym razem ^^"
Dzisiaj pojawiły się gwiazdy z Dawno, dawno temu też mi <3 Jakiś Książę
Nie oglądam DDT, ale gwiazdkami nigdy nie pogardzę 
WOW !!! Ja też chcę!!! Bardzo <3 Rosette - szczęściaro 

Ja dziś całkiem niechcący upolowałam pana o imieniu Rambelstiltskin i aż się sama zdziwiłam, bo nigdy wcześniej go nie widziałam ^^
A ja na promenadzie mam pustki. :< Wysoki kołnierz tak bardzo by się przydał.
Pozostaje czekać i zbierać kasę jednocześnie na Halloween oraz gwiazdy.

Regina za 10 razem... co za ból :c
Prince za 2 jee
W końcu tak szybko, bo ciągle wychodziły za 10
Te gwiazdy, które nieoficjalnie doszły będą się normalnie pojawiać na promenadzie tak jak inne czy to jakaś wyjątkowa okazja, bo widzę, że wszyscy je mają?
Tez upolowalam Regine, co prawda za 10. Zastanawialam sie czy to jakis event bo nie bylo zadnej informacji na forum. Wszystko jasne^^

Wehe też chcę Reginę jej strój wydaje się śliczny <3
No proszę, nie miałam pojęcia, że jakieś gwiazdy były zaginione. Po prostu myślałam, że te brakujące w liczniku zdjęcia to takie, które przegapiłam przy specjalnych okazjach, jak dzień dziecka czy walentynki.
Sentis, aaaaaa ja chcę tego Rambelstilinikili... *łamie język* ale ma czadowy sztylet w łapie *__*

Te gwiazdy będą się chyba pojawiać normalnie, bo ja ich nie mam 

Mi na dzisiaj rano też się nie pojawiła, więc podejrzewam, że zostały po prostu w końcu wrzucone do puli, ze zwiększoną częstotliwością pojawiania na początek... może?

Mi się trafiła Emma (hoho, czy tak wygląda też nasza adminka? XD) i generalnie fajną ma księgę i włoski <3 Też bym chciała Reginę!!!
Zdjęcie zrobione (...) przy 10 próbie.
WHY PRINCE. WHY. ;__; moje oszczędności właśnie zaśmiały się szyderczo i odeszły.

Rumpelcośtam trafił mi się bodajże za 4 razem, więc nie jest źle... Tak w ogóle to pustki u mnie, ani przedwczoraj, ani wczoraj, ani dziś po południu ;; A chciałabym Emmę i Reginę </3
Aaccchhh, jak ładnie wygląda napis "Masz 209 zdjęcia Gwiazd w twoja kolekcji na 209 są aktualnie do dyspozycji." <3