fifi2 napisał
dosyc ciekawe zjawisko ....
w moim albumie ostatnie zdjecia sa z moja nowa a dokladnie z dzisiejsza stylizacja ??? jak to mozliwe skoro zdjecia byly zrobione wczesniej?
U mnie tak samo ;/
Strony : 1 ... 133 134 135 136 137 ... 227
fifi2 napisał
dosyc ciekawe zjawisko ....
w moim albumie ostatnie zdjecia sa z moja nowa a dokladnie z dzisiejsza stylizacja ??? jak to mozliwe skoro zdjecia byly zrobione wczesniej?
W aktualnościach jest notka od Emmy, że miały być jakieś zmiany w zdjęciach, awkach i jeszcze w czymś, pewnie jest to z tym związane
Marze o zdjeciu z Lana Del Rey...
)) Mam nadzieje ze bede miala wystarczajaco kasy 
Mam zdjęcie z Laną del rej i nie ma jakiś fajnych ubranek.
Ja tam oczekuję na halloweenowe gwiazdy, dlatego rezygnuję z obecnych, chociaż dżoli miała śliczną sukienkę.
Trirura napisał
Mam zdjęcie z Laną del rej i nie ma jakiś fajnych ubranek.
Ja tam oczekuję na halloweenowe gwiazdy, dlatego rezygnuję z obecnych, chociaż dżoli miała śliczną sukienkę.
Już Halloween! Tylko czemu wycieczka już jest, a gwiazdek jeszcze nie ma?
Nie wiem jak wy, ale ja tu już umieram. Ledwo się wstrzymuję, żeby nie wydać więcej kasy na ciuszki - bo gwiazdki, a one się jeszcze nie pojawiły.
PS. Wracam do domu, włączam kompa, pacze "oooo Halołin" więc pierwsze co robię to szybko promenada, a tam "o zgrozo" Rob Pattisone - tyle przegrać :<
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (22-10-2014 o 17h01)

E tam, przegrać
Ty chociaż miałaś regularną gwiazdę. Osoby, które zebrały już wszystkie regularne miały po 14:00 promenadę świecącą pustką. Pewnie upiorne gwiazdki zaczną się po 00:00.
Wie ktoś ilu gwiazd możemy się spodziewać w tym roku?
Licząc u YooSti było już 22 więc to zależy od tego ile dadzą w tym roku.
*oby dali jakieś promo znów z serii np. 5 gratis albo cuś*

Czy u Was też nie ma jeszcze Halloween'owych gwiazd? Mam na promenadzie Emme, a z tego co pamiętam jest ona zwykłą gwiazdą. Jeśli tak to wiadomo kiedy pojawią się gwiazdy specjalne?
nisiam od wczoraj nie widziałam żadnej, wyświetliła mi się tylko Lady Gagra, a jest zwykłą gwiazdą. Mam nadzieję, że może dziś lub jutro pojawi się ktoś 'nowy' 
U mnie dziś jest Serce Pirata, też mam nadzieję, że dziś lub jutro pojawią się specjalne gwiazdy 
Bardzo możliwe, że gwiazdy zostaną wprowadzone jako piątkowa nowość 

Pojawiły się halloweenowe gwiazdy... narazie mam laleczkę chucky, więc te starsze. Czekam na nowe 
ja mam Bouffy
i za 3 razem- zle nie jest 
Moja Maleficenta kapryśna, dała się namówić na zdjęcie za 10 razem. Wiedźma bardzo zła...
Ja trafiłam Braculę, szczęśliwie za pierwszym razem, czekam na kolejne 

Oh damn, pierwsza gwiazda za 10razem a kasy tylko 20tysiecy. Pieniądze na koncie będę mieć 02.11 wiec jestem w kropce. Może jeszcze coś wykombinować:c

Edward Żelaznoręki za trzecim razem!
Edit: Ostrzegam, że ma pojedyncze ciuchy 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-10-2014 o 09h21)
Kapitan Barbolla za 6 razem 
Mardi Adames za 4 próbą.
Specjalnie dla niej doładowałam konto już nie liczę który to raz bo bym zawału dostała.

Szykują Nam się nowe gwiazdeczki 
"6 nowych gwiazd" już jest na stronie głównej, jak narazie na banerze widać tylko Meduzę i drugą Panią z ładnymi oczami
.
Edit: I już nie ma, jakieś błędy?
W każdym razie zalinkowany jest i jest dzisiejsza data.
//static.ma-bimbo.com/i18n/pl/modules/homepage/img/diapo/241014.i18n.png
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-10-2014 o 15h23)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gYeeaaahhh czekalysmy na to
znowu doladowaywac konto chlip chlip