cztery dni czekałam na jakąś gwiazdę...i pojawił mi się Al- jest tak brzydki, że z bólem serca klikałam na "zrób zdjęcie". Ma farta, że łyknął za 2/gim.
Strony : 1 ... 153 154 155 156 157 ... 227
cztery dni czekałam na jakąś gwiazdę...i pojawił mi się Al- jest tak brzydki, że z bólem serca klikałam na "zrób zdjęcie". Ma farta, że łyknął za 2/gim.
ja czekam na walentynkowe, bo tak to już mam wszystkie 
Mam pytanie jak można zrobić wyrażne zdjęcie na promenadzie gwiazd ? pliska pomóżcie z góry dzięki

adminkashim napisał
Mam pytanie jak można zrobić wyrażne zdjęcie na promenadzie gwiazd ? pliska pomóżcie z góry dzięki![]()
![]()
To nie jest zależne od ciebie tylko od szczęścia ;D

Stef, pierwsza gwiazda od dwóch tygodni i dał się ustrzelić za drugim razem. ^^
Coś kiepsko u mnie z tymi gwiazdami,sterczę od jakiegoś czasu na 75 poziomie,bo potrzebuję zdjęcia do misji. Czekam na gwiazdy walentynkowe,nie mam żadnej więc pewnie będą mi się dwa razy dziennie wyświetlać 
Ostatnio zmieniony przez Orchidea123456 (09-02-2015 o 07h32)
Ależ wredna ta Emma... Dała mi się ustrzelić dopiero za dziesiątym razem! 
U mnie Lian za trzecim razem i Dyrekcja Miss za za pierwszym,nie jest źle.
clariexx Dyrekcja Miss jest zawsze za pierwszym, bo wyświetla się od razu, jak złapiesz ostatniego z chłopaków z 1D. 

Aa,no popatrz,nie wiedziałam nawet xD A już myślałam,że to szczęście się do mnie uśmiechnęło
Dzięki ^^
Rose za pierwszym podejściem ♥
Walentynkowe gwiazdy! ♥ I do tego nowe! ♥ Elisabeth za drugim podejściem. ^^
Uhuhu nowe gwiazdeczki
Elisabeth, niestety za 10 razem, na szczęście jest promocja 
O rany Baby i Johnny z Dirty Dancing
Lepszych gwiazd wymarzyć sobie nie mogłam <3
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (13-02-2015 o 00h06)
Elisabeth za 1! Dobry start ♥
Baby za 2 razem. Fajnie, że gwiazdy walentynkowe załapały się na promocję. Zawsze to przyjemniej wydać 3k zamiast 7,5k jeśli zdjęcie wyjdzie za 10 razem, a tego nikt nie lubi.
Pan Darcie za pierwszym razem, łiii! Mam nadzieję, że reszta gwiazd będzie równie uprzejma. 

Jonny za trzecim razem, miejmy nadzieję, że reszta pójdzie równie szybko 
Jakie świetne nowości, wszystkie bardzo mi się podobają i wszystkie chcę mieć :3
Po ustrzeleniu 4 nowych gwiazd, pojawiają się te z wcześniejszych lat?
Jonny za 4 razem, więc nie jest tak źle, oby reszta tez była taka miła ^^

Zazwyczaj nie robię zdjęć, gdy gwiazdą jest facet, ale... pan Darcy! Co prawda akurat za "Dumą i uprzedzeniem" nie przepadam jakoś bardzo, a od Darcy'ego o wiele bardziej wolę pana Tilneya z "Opactwa Northanger", ale piękne regencyjne męskie ciuszki na drzewach nie rosną.
Szkoda tylko, że dopiero za 10 razem, no ale jest promocja. Teraz tylko czekam na Elizabeth,
Mr. Darcie za 10 razem mam nadzieję,że pozostałe gwiazdy będę mogła szybciej złapać 
MaryMasza - powinny, a przynajmniej ja gorąco na to liczę 

nowe Gwiazdy brzydkie jak noc ._____. w dodatku ja za biedna żeby je złapać, ale braku tych w albumie nawet żałować nie będę. Zależy mi tylko na starych (na które w dalszym ciągu mnie nie stać :`D).
Mr. Darcie za 1 razem, teraz niecierpliwie czekam na Baby i Johnnego 
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (13-02-2015 o 14h01)