Mam już Baby i Elisabeth, ciuchy średnie ale mn zawsze się przydadzą 

Strony : 1 ... 154 155 156 157 158 ... 227
Mam już Baby i Elisabeth, ciuchy średnie ale mn zawsze się przydadzą 

Właśnie zgarnęłam Elisabeth. Jest przepiękna i tak bardzo w moim stylu. <3
Elisabeth za 5 razem. NIeźle i teraz czekam na starsze gwiazdy walentynkowe w tym piękną.
Ohh, jak ja nie lubię tego facia... Dal się ustrzelić dopiero za dziesiątym razem! 
Jak na razie Darcie za pierwszym razem i Jonny za czwartym. Męskie gwiazdy wyjątkowo mnie lubią, szczegół, że ja ich nie. ;3;
Baby za pierwszym razem,strój świetny,na pewno wykorzystam! <3 Teraz czekam na kolejne gwiazdki :3
Jonny dopiero za 8 próbą na szczęście dla równowagi Baby zrobiła się za 1 

Elisabeth przy 4 próbie, gdy już myślałam, że zabraknie mi MM - dziecko szczęścia po prostu ^-^
Johnny za 4 razem 
Już trzecia walentynkowa gwiazda za 1 razem XD Teraz tylko czekać, aż szczęście się odwróci XD
Hah, "moje" gwiazdy są na tyle miłe, że zostawiają mi ok.100MM, dając się złapać za 2-4 próbą :]
*Darcy...Darcie...czy jak mu tam. To nie jest ziomal z Dumy i Uprzedzenia? xD
Elisabeth machnięta za 1 :`) jeszcze tylko cała reszta tych niewdzięczników.
Ostatnio zmieniony przez Steno (14-02-2015 o 00h17)
Steno napisał
*Darcy...Darcie...czy jak mu tam. To nie jest ziomal z Dumy i Uprzedzenia? xD
Elisabeth machnięta za 1 :`) jeszcze tylko cała reszta tych niewdzięczników.
I ostatnia gwiazdeczka, Baby za 2 razem 
W takim razie poświęcę się i mimo że brzydki, musi wylądować w moim albumie *^*
na razie mam tylko 1 z nowych, ale ja chcę te stare, noooo .____.
i się wziął i nie złapał. Bu.
*a niech go! Klątwa spłukanej kobity dosięgnie...
...chciałam udawać, że mnie to nie rusza, ale jestem bardzo zawiedziona, że Darcie tak mnie olał.
Ostatnio zmieniony przez Steno (14-02-2015 o 15h29)
Wszystkie 4 walentynkowe gwiazdy złapałam za 10 razem. Dobrze,że są obniżki bo straciła bym kupę kasy, 
A ja czekam na Marylin bo w zeszłym roku zabrakło mi mm! 
te zdjecia to tylko strata miss monet , probuje i wogole mi nie wychodza ..
KaaŚ przy 10 próbie nie ma możliwości, żeby Ci się nie udało bo to maksimum. Jeśli nie masz wystarczająco MM na wszystkie próby lepiej się za to nie bierz, bo wtedy faktycznie jest to strata ;>
Ostatnio zmieniony przez nelumi (15-02-2015 o 15h59)
Muszę przyznać, że ta książka Elizabeth jest świetna. Czemu tylko nie było jej kiedy była mi potrzebna? (kobieta wiecznie niezadowolona)
A tak na poważnie, serio, ta książeczka zdobyła moje serce <3

ooo a mi się Julię i Kupidynę udało przy 1 próbie uchwycić 
Julia poszła dopiero za 10 razem. Strasznie się zdziwiłam kiedy po niej pojawił się Romeo, który okazał się być darmową gwiazdą. Nie spodziewałam się tego. Jednakże dzięki temu udało mi się jeszcze złapać za pierwszym razem Kupidyna, który był ostatnią gwiazdą do zdobycia. Udało mi się sfotografować wszystkie gwiazdy <3
Mam chyba 9 gwiazd i cały dzień pustą defiladę. To już wszystkie? Bo nie ogarniam ile jest tych Walentynkowych, a chciałabym mieć pewność, że komplecik xD