Zombie za 7 razem
Louki za 1 razem
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (24-10-2015 o 14h01)
Strony : 1 ... 176 177 178 179 180 ... 227
Zombie za 7 razem
Louki za 1 razem
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (24-10-2015 o 14h01)
Zombie okazała się dla mnie łaskawa. Poszła za drugim razem i jestem z tego powodu happy xd

Evanera przy 10 próbie... szkoda, bo pewnie i tak nigdy nie użyję jej sukni. Nie lubię takich błyszczących ciuszków.

A u mnie pusto . _______ . nie rozumiem tylko jakim cudem zgarnęłam dzisiaj już jakąś gwiazdę skoro dopiero teraz pierwszy raz tego dnia weszłam na promenadę, a spać poszłam przez północą :`D niby spoko, bo mam gwiazdkę, ale no nie lubię jak mi promenada świeci pustkami ;A;
Dzisiaj poszło znacznie lepiej - Evanera za 4 podejściem, a Wearwolfie za 2. ;3
Wearwolfie i Jeffree za 4 podejściem, więc nie jest źle. No i ten księżyc od Wolfie jest świetny, warto na takie gwiazdy wydawać MM ^^

Eh, dwie nowe gwiazdy, które najbardziej chciałam złapać schowały mi się na koniec 
Zombie za 6 razem oby panowie złapali się chętniej

Teraz są te nowe gwiazdy, a ja tak bardzo chciałabym teraz nie je, a Urszulę i Meduzę z zeszłego roku ;_;. A jak się pojawią tegoroczne, to i tak cyknę im fotki, nie potrafię się powstrzymać... Jak tu żyć? D:
powinni dawać ponad 800MM ponieważ dawna kwota nie starcza na różne zakupy
@Ania878 - Twoja wiadomość pasuje bardziej do tego wątku. Polecam również zapoznać się z regulaminem forum 

Ja złapałam Wearwolfie za drugim, a Louki za pierwszym. Bomba!
Evanera za 4 razem! Nieźle
Jeszcze tylko dwie gwiazdy...
Evanera za trzecim podejściem nie jest źle
Nie przeczę, że mogło by być lepiej biorąc pod uwagę, że nie jestem pewna czy w ogóle użyję jej sukienki ( nie przepadam za świecącymi elementami)
Jeszcze tylko wilkołak i w końcu oczekiwana (przez wszystkich) darmowa gwiazda z cudnym smokiem :3
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-10-2015 o 00h34)

Nowe gwiazdy mnie nienawidzą - dziewczyna Zombie, wilkołak i Loki złapani dopiero za 10 razem 
Loki za pierwszym razem. ♥
Eva(cośtam) za drugim. Ma farta, bo jest brzydka xd
Evanera za piątą próbą. Na razie idzie tak hmm... średnio, bo wychodzi średnia niewiele ponad pięć prób na gwiazdę. Cóż, zobaczymy jeszcze, jak pójdzie z Lokim i później już darmówka c:

Loki za 5 razem oby Joffrey był miły i zmieścił się w ilości 2,804 tyś i będzie darmówka 

Dziewczyna Zombie za 6 razem. Loki, gdzie jesteś?
Dobrze, że spokojnie starczy mi na każdą gwiazdę. Szkoda, że byłam taka mądra, że zapomniałam o porannej gwieździe z wczoraj.
Idzie tak dobrze, że aż się boję co dalej
No i niestety Wolfie z jej pięknym księżycem została na koniec, tak jak przypuszczałam...
Ja juz od 2 dni mam ciągle Jeffra xDD Czemu zycie mi to robisz.
Te gwiazdy mnie lubią! Przed chwilą złapałam Zombiaka za pierwszym razem.. Jeszcze tylko dwie... Chociaż nie wiem czy Evanera wróci, bo kiedy nie miałam kasy, to zrobiłam kilka prób i się nie dała... Wróć Eva, wróć!
Bo te dziady są uparte i Jeff będzie siedział na defiladzie, dopóki mu nie cykniesz zdjęcia - tak ze 2-3 dni co najmniej. Przynajmniej ja tak zawsze miałam w przypadku grupy nowych gwiazd, z których ostatnia na dodatek jest w promocji.serowakanapka napisał
Ja juz od 2 dni mam ciągle Jeffra xDD Czemu zycie mi to robisz.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (25-10-2015 o 08h26)
Nie jest źle Jeff za 1 ,Eva za 10 ,Zombi za 1 i Wilkołak za 1 wiec został Loki który dzieli mnie od ostatniej ;3