Rainbow, z tego co pamiętam, wszystkich gwiazd łącznie z nowymi w sumie jest 34. 
U mnie z nowych średnia wynosi 4,6 - czyli nie jest źle! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-10-2015 o 20h39)
Strony : 1 ... 178 179 180 181 182 ... 227
Rainbow, z tego co pamiętam, wszystkich gwiazd łącznie z nowymi w sumie jest 34. 
U mnie z nowych średnia wynosi 4,6 - czyli nie jest źle! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-10-2015 o 20h39)
Rainbow, wrzuciłam przed chwilą na bloga (niedokończony) post o halloweenowych gwiazdach, znajdziesz tam wszystkie gwiazdy halloweenowe. Jego niedokończenie polega na braku wersji kolorystycznych, nie na braku jakichkolwiek gwiazd z okresu Halloween.
No i stało się, mam wszystkie dostępne gwiazdy ♥ 259/259 ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-10-2015 o 00h05)
nie bylo tak zle...
Zombie 1
Louki 10 (kto to w ogole jest?) 
Jefree 2
Evanera 3
Wearvolfie 2
i Nazgul darmowy 
Mam na obecną chwilę 15 z iluś tam gwiazd. Nie złapię wszystkich.
Kurde.
Nie złapię wszystkich.
Steno 15 to i tak nie jest źle xd ja mam do złapania 21, a i tak będę się cieszyć jeśli złapie kilka gwiazd na, których mi zależy... choć jak na złość pewnie mi się nie pokarzą xd

Dla mnie to i tak sukces, że w tym evencie złapałam już 9 gwiazd (bankructwo wali drzwiami i oknami).
chociaż do tej pory nie wiem ile jest wszystkich, ale podejrzewam, że jeszcze połowa przede mną ;AA;
mi zazwyczaj nie pojawiają się te, na których mi zależy ;AAA;
no i ciągle Voldek gdzieś mi ucieka i się nie daje.
Skubaniec.
Brakuje mi z 19 Halloweenowych jak dobrze obliczyłam i ta na którą mi najbardziej zależy nie pokazuje się ja na złość 
Mam jak na razie
Bracula
Kapitan Barbolla
Nazgula
Jeffree
Louki
Zombi Girl
Wearwolfie
Evanrea
Ami Li
Maleficenta
Lucius Malfail
Mardi Adames
Revanna
David Jones
Ostatnio zmieniony przez Lajna (26-10-2015 o 15h47)

to ile ich jest? Tych gwiazd?
Kurde, Ner! Masz tyle hajsu, że kij z tym, że masz tyle gwiazd do złapania skoro starczy Ci na wszystkie!
Tylko czasu mało.
Steno, o ile mnie obliczenia nie mylą, to wszystkich Halloweenowych gwiazd jest 34. 

Chryste panie.
Nie powiem żeby mnie to urządzało. Wręcz przeciwnie.
Idę płakać do kąta razem w misskowym portfelem.
Dzięki Dasharia za info.
Ostatnio zmieniony przez Steno (26-10-2015 o 16h32)
Mi również Voldek ucieka już nawet nie wspominając o Lucjuszu i Bellatrix xd

Beatrix przy 7 próbie i mam już wszystkie gwiazdy w grze! 

Wreszcie mam cały komplet Halloweenowych gwiazd. ^^
Zazdroszczę że już masz to za sobą zbieranie . Przede mną jeszcze przyszły rok kompletowania gwiazd eventowych z krainy Halloween.Mam nadzienie że w ciągu jeszcze tych pięciu dni wyskoczy mi Meduza i Urszula ponieważ bardzo mi na nich zależy ale znając życie będę musiała cały rok na nie czekać
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (27-10-2015 o 17h17)
Ja po prostu jestem na siebie wkurzona... Nie oszczędzałam na halloween, 0 gwiazd zaliczonych :^ Będę musiała na święta Bożonarodzeniowe oszczędzać, bo ja chce w końcu kolekcję gwiazd powiększyć xD
Ayako81, znam ten ból :< Poluję na Urszulę już drugi rok, ale się przede mną ukrywa! Jeszcze na Maleficentę poluję </3
Póki co, żyję złudną nadzieją, że uda mi się za te moje grosze cyknąć tym dwóm gwiazdom fotę - na resztę nie wydają MM, bo nie mam tyle xD
Maka, Ty polujesz na Maleficentę, a ja nie mogę na nią patrzeć, bo pojawiła mi się już trzy razy xd
Mardi Adames też mnie prześladuje i blokuje dostęp do gwiazd, które dla odmiany chciałabym złapać, meh.
Ja się bardzo cieszę, że wczoraj udało mi się upolować Revannę, a już straciłam nadzieję, że zobaczę ją w tym roku
Oczywiście udało mi się dopiero za 10 razem, ale trudno. To była gwiazda, na której najbardziej mi zależało z tych poprzednich.
Mnie też prześladuje Mardi, od początku eventu mam już ją trzeci raz na promenadzie :x
Meh, to już oficjalne, gwiazdy przestały mnie lubić ;< Ostatnie trzy nadszarpnęły mocno moje konto (10, 8, 10 prób) i teraz nie starczyło mi już na zdjęcie z Ami Lee, która zresztą też wzięła sobie trochę prób, ale złapać się nie dała </3 A zostały mi tylko 3 gwiazdy do kompletu Halloweenowych.. Mam nadzieję, że do pierwszego zdążę je jeszcze jakoś ustrzelić, tym bardziej, że na jedną z tej trójki poluję już od zeszłego roku, a na promenadzie jeszcze ani razu się nie pojawiła.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (28-10-2015 o 00h11)

Was prześladują konkretne gwiazdy, a mnie faceci
Chciałam ustrzelić jak najwięcej babek bo szczerze mówiąc do ubioru chłopaka nie przywiązuje większej uwagi, ale jak na złość te wredne chłopy się tak pchają, że dla świętego spokoju im te zdjęcia robię... w końcu przecież muszą się skończyć 

U was też zamiast nowych gwiazd (o ile nie macie ich już złapanych) wyświetlają się stare? ;/
To akurat normalne zjawisko. Kiedy wyłapiesz nowe gwiazdy na promenadzie będą się wyświetlać te, których nie masz.
Ryuu napisał
To akurat normalne zjawisko. Kiedy wyłapiesz nowe gwiazdy na promenadzie będą się wyświetlać te, których nie masz.
Weszłam dzisiaj w aplikację i patrzę, stoi Mardi Adames. Cyk, zdjęcie. Nie poszło. Przy następnej próbie apka powiedziała, że nikogo nie ma. Odświeżyłam, nie było i nie ma. Mardi uciekła.
Naglę patrzę, a ja mam to zdjęcie. Nie widziałam informacji o poprawnych zdjęciu, a w albumie ono jest. Za to strój zapisany jest jako Środa Adames. Może wiecie dlaczego? 

Akurat to, że zapisała się jako Środa to nic dziwnego, zwykły błąd przy tłumaczeniu. Ja też tak mam. 
Za ile prób zeżarło ci kasę? Wiesz może? I o której robiłaś zdjęcie?