Za jedną próbę chyba. Tyle mi nawet gra pokazała. A potem gwiazda zniknęła. Była to 16, może chwilę po.

Strony : 1 ... 179 180 181 182 183 ... 227
Za jedną próbę chyba. Tyle mi nawet gra pokazała. A potem gwiazda zniknęła. Była to 16, może chwilę po.

U mnie na Promenadzie Diabolina, ale jest tak okropnie narysowana, że w sumie to się cieszę, że nie mam pieniędzy żeby ją łapać.
Ostatnio zmieniony przez Steno (28-10-2015 o 21h23)
Jakly napisał
U was też zamiast nowych gwiazd (o ile nie macie ich już złapanych) wyświetlają się stare? ;/
Jakly napisał
Jakly napisał
U was też zamiast nowych gwiazd (o ile nie macie ich już złapanych) wyświetlają się stare? ;/
Tylko u mnie tak jest? Myślałam, że sobie w tym roku komplet nowych złapię i nawet miałam kasę, a tu nici ._.

To ja wam się pochwalę, że w końcu złapałam już wszystko. I nie mam tu na myśli wyłącznie Halloweenowych gwiazdek ^^

A mi sami faceci zwiedzali promenadę...aż wreszcie schwytałam tą z rodzinki Addamsów :-/ Ale tak to same męskie postaci, a takich nie chcę x.x

Halloween już praktycznie za nami, to się pochwalę swoimi łowami. W tym roku upolowałam 24 gwiazdki.
A więc po kolei:
Bouffy - 1 próba
Jeniffer Bodi -1
Michael Thriller - 4
Dia de los Muertos - 1
Bracula - 10
Wearwolfie - 2
Louki - 3
Evanera - 2
Zombie Girl - 1
Jeffree - 6
Nazgula - 1 (bo darmowa)
David Jones - 1
Kapitan Barbolla - 4
Mrs Volett - 7
Kapitan Huk - 3
Kobieta Roślina - 2
Edward Żelaznoręki - 6
Maleficenta - 2
Chouky - 10
Mirana White Queen - 3
Lucius Malfail - 3
Meduza - 10
Harley Joker - 3
Emili - 3
W zeszłym roku złapałam Voldka, co daje w sumie 25 gwiazd (z 34).
Szkoda tylko, że Beatrix, Urszula i Kruella, które tak bardzo chciałam mieć, nie pojawiły się na promenadzie. Ale w przyszłym roku je złapię, choćby nie wiem co 
Niestety nie udało upolować mi się trzech gwiazd, które chciałam aby mi się pojawiły.. No cóż mówi się trudno, ale jak na moje pierwsze Halloween złapałam nawet sporo gwiazd, nie zawsze szły mi za pierwszym razem... a nawet kilka razy niektóre z nich złapały się dopiero za 9/10 razem.. Ale po kolei:
Kruella Demon: 5 Prób
Mrs Volett: 1 Próba
Kapitan Huk: 3 Próby
Chouky: 9 Prób
Zły Ork: 1 Próba
Loki: 10 Prób ( nie wybaczę mu tego </3 xd)
Jeffree: 4 Próby
Zombie Girl: 2 Próby
Evanera: 3 Próby
Wearwolfie: 4 Próby
Nazgula: 1 Próba ( darmowa)
Emili: 6 Prób
Czarna Tancerka: 3 Próby
Harley Joker: 7 Prób
Bracula: 1 Próba
Jeniffer Bodi: 10 Prób
Revanna: 1 próba
Michael Thriller: 3 Próby
Mardi Adames: 3 Próby
Kobieta Roślina: 10 Prób
Joker: 3 Próby
Mirana White Queen: 5 Prób
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-11-2015 o 00h37)

Chciałam upolować gwiazdę, pieniędzy miałam tylko na dziewięć prób, ale mówię trzeba zaryzykować. No i zgadnijcie komu gwiazda postanowiła dać się złapać za dziesiątym razem i nie ma ani zdjęcia, ani pieniędzy? 

Nowe gwiazdki, ciekawe, czy będą od północy czy od "14" XD
Nowe damskie gwiazdy
Hahah, właśnie próbuję obczaić poszczególne elementy, ale natknęłam się na jakieś płaszcze po drodze i właśnie będę rozgryzać, czy to nowości do Butiku czy już kalendarz adwentowy x"D [edit: yup, chyba już znalazłam kalendarz adwentowy x"D]
W ogóle cieszę się, bo w końcu będę miała w grze do roboty coś poza zbieraniem hajsu i powstrzymywaniem się od przejścia misji x"D 3 nowe gwiazdy, NADCHODZĘ X"D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-11-2015 o 19h03)
Frozia dzięki ci za to info ^^ Już wiem że będę polować tylko na Amidalę *.*
Edit: Tak w ogóle poznaje ktoś tą drugą "gwiazdę" kobitkę?
Ostatnio zmieniony przez Lajna (26-11-2015 o 22h54)

Chyba też skuszę się na Amidalę 
Amidala wygrała system, ale jak znam swoje szczęście, to pokaże mi się jako ostatnia i da się złapać za dziesiątym podejściem. Ale co tam - ten strój wart jest każdej ceny! *.*
Zwykle bywało tak, że nowe gwiazdki pokazywały się już w piątek po północy, więc mam nadzieję, że za półtorej godzinki capnę pierwszą z trójki nowości. ^^
A twarz męskiej gwiazdy mnie przeraża... xD

umnie tez facet za 10 razem masakra
Dziewczyny, cierpię razem z Wami. James Braun za 10 razem =_=
Haha, a mi było wszystko jedno, kto się pojawi, więc trafiłam na Amidalę i to za pierwszym razem x'D
Froziu ty masz niesamowity fart do gwiazd ! To nie fer ;p
U mnie była Amidala, która poszła mi za 10 próbą... i jak mam być szczera trochę żałuję, bo brakuje mi czarno-srebrnej wersji, wiec prawie wszystko trafiło do kuferka..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-11-2015 o 10h09)

Widzę pierwsze gwiazdy pazerne, u mnie Cristina również za 10 razem
Chyba nie takie pazerne, bo u mnie jako pierwszy James Braun przy drugiej próbie
Choć przyznam szczerze, że nie robiłabym mu zdjęcia, gdyby nie ta zniżka 

James za 1 razem