nivata napisał
Wszystkie te postacie są dostępne w okolicy Halloween... Czyli trzeba czekać krócej niż dłużej.
Podniosłaś mnie na duchu ^-^
Akurat do Halloween wytrzymam z czekaniem xD
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 227
Kolejna gwiazda ustrzelona, cztery nowe sukienki w szafie. W dodatku ładne. Dziękuję, Olivio! <3
Zdjęcie z Theodorą okupione zostało krwią niewinnych - tylko dzięki dobroci serca Hildee i temu, że pozwoliła się wyzwać na pieniądza mogłam dokupić papier i ustrzelić gwiazdę. ;_; Chytra baba, ale ten kubrak i skrzat... MUSIAŁAM MIEĆ.

Selena za pierwszym razem! 
Mam Brada Pitta i brak kasy na papier ;-; strój ma spoko.
ErinBlack napisał
Też chcę Selenę ;-; Ale nie mi muszą się trafiać jakieś nudnawe chłopaczki >.> Lub mało interesujące panie...
A ja idę się zabić ...
Albo dajcie mi kwas na moje oczy ... i'll very happy ...
Mam Biebiera ;_;
ErinBlack napisał
ScarletWitch napisał
Mam Biebiera ;_;
Matko Boska Częstochowska 0-0
Tylko nie Bieber! D: To się przecież zalicza do tortur!
ScarletWitch napisał
A ja idę się zabić ...
Albo dajcie mi kwas na moje oczy ... i'll very happy ...
Mam Biebiera ;_;
Huh, ale narzekacie.. : D Teraz to bym nawet Bieberem nie pogardziła. Pustki na promenadzie : <
No ale spójrzcie na to tak - Bieber jak Bieber, ale 5 tys MN piechotę nie chodzi : D
Yes, yes, yes!
Kate cyknięta za trzecim razem, co było bardzo miłe z jej strony. Dostarczyła mi kilka nowych kiecek i tym samym zakończyła mi punkt w jakiejś przyszłej misji, w którym to muszę mieć określoną ilość kiecek w szafie. Łii!
Seeryouslee napisał
Huh, ale narzekacie.. : D Teraz to bym nawet Bieberem nie pogardziła. Pustki na promenadzie : <
No ale spójrzcie na to tak - Bieber jak Bieber, ale 5 tys MN piechotę nie chodzi : D
Przez niemal cały tydzień żadnej gwiazdy a gdy zaczęłam oszczędzać - dwie pod rząd i żadna za pierwszym razem. To jest zwyczajna złośliwość...
U mnie pusto 2 dni
może po 14 ktoś mnie odwiedzi, bo smutno mi już. Dajcie mi Rose w pasiastym wdzianku albo Theodorę, albo Audrey...

Moje pierwsze zdjęcie udało się za trzecim razem. Może to kwestia tego, że tylko tyle miałam papieru, więc postanowili się zlitować?
Upolowałam Jack'a i jedyne co mi się w jego stroju podoba to buty. Mój chłopak ma je już na sobie :>

Majerankowa napisał
Moje pierwsze zdjęcie udało się za trzecim razem. Może to kwestia tego, że tylko tyle miałam papieru, więc postanowili się zlitować?
O boru... Audrey za drugim razem. A ja nawet w snach nie marzyłam, że do mnie przyjdzie *A*
Czy Panda na ramieniu jest od jakiejś gwiazdy czy można ją kupić?
Jest do kupienia w Chinach ;3