Dziękuję! <3
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 227
Dziękuję! <3
Od niedzieli nie mam żadnej gwiazdy... Zaczynam mieć symptomy odstawienia...
Narzekałam, ze gwiazdy od tygodnia brat, to przyszła Lana del Rej i zżarła cały papier ;_; Teraz nie wiem, czy się cieszę, czy nie XD
Nie wierzę! Kolejna gwiazda i to za 1.razem. <3
Jej, wreszcie mam Audrey! Jestem taaaka szczęśliwa!

Zazdroszczę.
Mi się trafił Książę Al.
Ale przynajmniej książę jest lepszy od bimberka... 

A ja mam jakieś niesamowite wyczucie. Odwiedziła mnie dziś królowa i uznałam, że spróbuje, ale wydam na nią trzy papiery i ani jednej próby więcej. I co? Udało się dokładnie za trzecim razem ^^
Ja to mam pecha, ostatnie trzy gwiazdy zjadły ode mnie 3x10 prób, czyli 24 000 MM :<
Wow, ja planuję zrobić teraz zdjęcie jednej gwieździe (ewentualnie dwóm), a resztę pieniędzy zaoszczędzić na papier dla gwiazd na Halloween. Już się nie mogę doczekać
.
Seriously? Znowu Biber? ;/
Madonna. I znowu 10 papieru D: Gwiazdy powinny się zlitować
Gwiazdy powinny się w ogóle pojawić. ;-;

MissPaulka napisał
Seriously? Znowu Biber? ;/
Ostatnio zmieniony przez Rosette (22-08-2013 o 00h15)

Przede mną wiele innych gwiazd więc wole spokojnie poczekać niż tracić papier na tego eghem... Bibera 
To ja jak przy tych ostatnich nowych gwiazdach: wolę je cyknąć i mieć z głowy niż by mi potem zajmowały miejsce na promenadzie gdzieś tam, stojącej w kolejce Audrey. Sigh.
PS. Odkąd piszesz z tym avatarem, czasem jak przeglądam wątki mam wrażenie, że Twoje posty to moje, z racji podobieństwa. Przeglądam jakiś temat, czytam pobieżnie, nagle: whaaaat? Ja coś takiego napisałam? *patrzy uważniej* Ach. Okey. 
Ostatnio zmieniony przez Rosette (22-08-2013 o 07h41)

nie wiem
Od dłuższego czasu nie odpuszczam żadnym gwiazdom i zauważyłam, że powtarzają mi się postacie, które miałam na samym początku gry, a którym zdjęć nie robiłam, bo nie podobały mi się ich stroje. Wniosek? Przeznaczone nie minie 
Mam 31 zdjęć a Marilyn i Blair nie widać... Bardzo smutne...
Crewedka napisał
Motionell napisał
Crewedka napisał
Mam 43 zdjęcia i Audrey też nie widać
A ja od kilku dni nie mam żadnej gwiazdki
, Audrey mam
Idę odprawić jakieś modły,aby się jakaś pojawiła-przyłącza się któraś

Ja wczoraj ustrzeliłam Justina Biebera ; __ ;
A dzisiaj pusto na promenadzie.
YooSti napisał
Idę odprawić jakieś modły,aby się jakaś pojawiła-przyłącza się któraś