Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 227

#776 23-08-2013 o 14h42

Miss'na całego
Lexa0
...

Też mam suszę od jakichś trzech dni.
Dzięki temu mam zaskakującą rzecz - pieniądze!
Więc niech sobie jeszcze będą gdzie indziej te gwiazdy przez najbliższy tydzień, za dużo mi kasy pożerają i właśnie teraz widzę jak dużo jest to "dużo"...

#777 23-08-2013 o 20h30

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

no własnie... dużo kasy. Trzeci raz z rzędu gwiazda pożera mi 10 sztuk papieru - jeśli zdarzy mi się to po raz czwarty, chyba zgłoszę jakiegoś buga, bo to aż nieprzyzwoitość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#778 23-08-2013 o 21h09

Miss'Żółtodziób
...

Mnie to przeraża już... Jestem obecnie na poziomie, na którym muszę oszczędzać na operację plastyczną (a to trudne, bo obecnie moja miss się przekwalifikowuje i nie ma chłopaka).
Jednakże jak zobaczyłam, że jest dzisiaj gwiazda na promenadzie po kilku dniach suszy to postanowiłam spróbować zrobić zdjęcie. I tym sposobem straciłam z 5000 MM, a zdjęcie i tak nie wyszło... Jestem na siebie zła, bo akurat tę gwiazdę mogłam sobie darować, a tym sposobem muszę na nowo zbierać pieniądze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Na razie mam tylko jedno zdjęcie i to w dodatku Cameron Biaz... Bez szału... A i ona mi chyba dopiero za piątym razem wyszła.

#779 23-08-2013 o 21h51

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Modły o Audrey/Blair rozpoczęte <3

(a tak poważnie, te gwiazdy na których mi zależy chyba się pochowały...)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#780 23-08-2013 o 22h33

Miss'Żółtodziób
...

Ja dziś miałam Jack-a szczerze to nawet nie myślałam że mogę go zdobyć xD w każdy możliwy sposób a tu nawet trafił się ona za 3 razem jak nic mnie kocha ! zapraszam was na ślub /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#781 24-08-2013 o 00h14

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Jak mi się trafiła gwiazda popołudniu tak teraz pustka. Why?

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#782 24-08-2013 o 00h34

Miss'Żółtodziób
...

Mam pytanie: rozumiem, że szkocka księżniczka to disneyowska/pixarowska Merida, szkocka królowa to jej matka, a kim jest po prostu KRÓLOWA?

#783 24-08-2013 o 01h07

Miss'Żółtodziób
...

A ja ci powiem że nie rozumiem pytania xD
sprecyzuj xD

#784 24-08-2013 o 08h57

Miss'Żółtodziób
...

Może tak:
Link do zewnętrznego obrazka
?

#785 24-08-2013 o 09h36

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

Ja nie mam pojęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Od 5 dni ani jednej gwiazdki na promenadzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png A niedługo będę potrzebowała w misjii zdobyć jeszcze 5 zdjęć... też poluję na Jack'a i Rose głównie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#786 24-08-2013 o 10h17

Miss'na całego
Lexa0
...

Koniec suszy na promenadzie, złapałam Shaime. Grzecznie dała się cyknąć za 3 razem.

#787 24-08-2013 o 11h12

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Koroshi napisał

Aria napisał

jeden papier, jedna fotka, niestety... A gwiazdy raczej się nie powtarzają.

Raczej czy na pewno? (nie wierzę, że do tej pory nie zauważyłam promenady gwiazd i nie robiłam tych zdjęć)  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

Powtarzają się mi się powtórzyła Amel Bant.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#788 24-08-2013 o 11h14

Miss'Żółtodziób
...

dyokira napisał

Może tak:
http://s11.postimg.org/npqvatylv/kto.jpg
?

Ok, już wiem, to Julia Roberts /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Link do zewnętrznego obrazka

#789 24-08-2013 o 11h14

Miss'OK
Metropolice

Nacia1901 napisał

nie wiem

To nie pisz. ._.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#790 24-08-2013 o 11h15

Miss'Żółtodziób
...

Ohohohohoho... Ale fart, ciągnę na resztkach papieru (zwlekam z doładowaniem), codziennie mogę kupić góra dwie, do trzech sztuk, gwiazdy (jak nigdy) mam niemal dwa razy dziennie, ale, na szczęście, jedna dała się schwytać za trzecim razem, a inna za pierwszym... Oby tak dalej...

#791 24-08-2013 o 11h23

Miss'OK
Metropolice

Motionell napisał

Ile razy występuje Lady GraGra? Bo mam już 2 wersje, na profilu jednej z użytkowniczek widziałam już 3 (tym razem zielony ubiór,nie czarny jak wcześniej).

3 wersje są.

#792 24-08-2013 o 14h06

Miss'Żółtodziób
...

Wchodzę, paczę a tu... Jack  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  aż mi serce zaczęło mocniej bić, nie spodziewałam się Go i za 5 razem dał się sfotografować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#793 24-08-2013 o 14h09

Miss'Żółtodziób
...

MissPaulka napisał

Wchodzę, paczę a tu... Jack  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  aż mi serce zaczęło mocniej bić, nie spodziewałam się Go i za 5 razem dał się sfotografować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

ja wczoraj miałam Jack'a też taka o Jack woooohoooo xD mam jakiegoś faceta oprrócz Natsu a dziś kolejna babka za pierwszym razem zdejęcie jestem w niebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#794 24-08-2013 o 14h10

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Kto to jest ten Jack właściwie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#795 24-08-2013 o 14h14

Miss'Żółtodziób
...

A to nie Leonardo DiCaprio jako Jack z "Titanica"? Chyba że mowa o innym Jacku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#796 24-08-2013 o 14h14

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

Kto to jest ten Jack właściwie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jack z Titanica /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Vodoka ja miałam same Bibery, Seleny Gomez i kogoś kogo w ogóle nie znałam, myślałam, że znowu mi się ktoś przykry trafi albo w ogóle nikt a tu mój ukochany Jack /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#797 24-08-2013 o 14h14

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

z tytanika o ile mnie wzrok nie myli przynajmniej mi go przypomina  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#798 24-08-2013 o 14h15

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Nosz cholera jasna! Miałam kiedyś Edwarda, ale zlałam go, bo nie miałam kasy. Dziś po 12 pojawił się drugi raz. Chciałam zlać go znowu, bo pfff, na pohybel mi świecący wampir. I gnida jedna została do teraz, na moją gwiazdę po 14 ;_; chyba go sfotografuję tylko po co, by dał mi spokój. Wrrrr ale jestem wściekła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

DO TEGO #&%$@# JEDEN zjadł mi ZNOWU 10 papieru! 4 raz pod rząd! Co jest do cholery?!

Ostatnio zmieniony przez Rosette (24-08-2013 o 14h17)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#799 24-08-2013 o 14h17

Miss'Żółtodziób
...

MissPaulka - ja mam same gwiazdy których nie znam xD
rajcowałam się jak udało mi się zrobić zdjęcie Natsu maaa <3 byłam w niebie xD
uwielbiam go teraz chce ,,Nanę'' i niech będzie ten ,,Naruto'' jaka postać z anime jeszcze tam jest w gwiazdach ?

#800 24-08-2013 o 14h20

Miss'Żółtodziób
...

Ja postaci anime w  ogóle nie kojarzę, ale niecierpliwie czekam na Audrey /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 227