Evelyn, bardzo chętnie bym przyjęła tę Shaime, jej spódnica jest obłędna według mnie ^^
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 227
Evelyn, bardzo chętnie bym przyjęła tę Shaime, jej spódnica jest obłędna według mnie ^^
Jennifer Lopez upolowana za 6 razem 
Avril za 4 
Nie ma to jak gwiazda po 5 dniach która zeżre 10 sztuk papieru ;=;
Rozumiem żeby jeszcze jakaś była z w miarę dobrym ubraniem, no ale Luis.. ._.
A ja widzę dziś 3 dzień brak gwiazdy i wiecie co? W perspektywie zbliżającego się Halloween bardzo mnie to cieszy, po raz pierwszy w grze ^^
Ostatnio zmieniony przez Rosette (27-08-2013 o 08h18)

Blair oficjalnie upolowana - zeżarła mi tyle papieru, że do Halloween muszę się pożegnać z polowaniem na gwiazdy...
Ja nakładam na siebie ostry rygor: zdjęcia tylko tych gwiazd, które absolutnie mnie zachwycają i które mieć u siebie muszę. Czyli jest to Audrey i Rose w wersji dziennej (ten kapelusz!)
Natomiast w całym tym liczeniu Halloween nie przemyślałam jednego: matko tam będzie tyle cudnych gwiazd ._. już teraz wiem, że nie odpuszczę Poison Ivy czy Emily, czy tej zakrwawionej kobiecie, a co dopiero, jak pojawią się nowe? ;_; Uzbieranie większej sumy, niż 250, nagle nabrało sensu.

Rosette napisał
Ja nakładam na siebie ostry rygor: zdjęcia tylko tych gwiazd, które absolutnie mnie zachwycają i które mieć u siebie muszę. Czyli jest to Audrey i Rose w wersji dziennej (ten kapelusz!)
Natomiast w całym tym liczeniu Halloween nie przemyślałam jednego: matko tam będzie tyle cudnych gwiazd ._. już teraz wiem, że nie odpuszczę Poison Ivy czy Emily, czy tej zakrwawionej kobiecie, a co dopiero, jak pojawią się nowe? ;_; Uzbieranie większej sumy, niż 250, nagle nabrało sensu.
Tak to prawda i do tego dostajesz 5 000MN.
Rosette napisał
Kurczę! Pojawiła mi się Vanessa Paradiz, stać mnie było jedynie na 9 papierów fot. lecz niestety to nie wystarczyło... a nie mam już kasy na dziesiąty papier, muszę czekać do jutra na gotówkę, ale wtedy Vanessy już nie będzie. Szlag by to trafił... wydałam 7200 MM i nic z tego 
Preeti napisał
Kurczę! Pojawiła mi się Vanessa Paradiz, stać mnie było jedynie na 9 papierów fot. lecz niestety to nie wystarczyło... a nie mam już kasy na dziesiąty papier, muszę czekać do jutra na gotówkę, ale wtedy Vanessy już nie będzie. Szlag by to trafił... wydałam 7200 MM i nic z tego
A od czego są wyzwania? Ja na nich nadrobiłam 6 brakujących papierów.
Na 5 ostatnich gwiazd, 4 dorwałam dopiero za 10 razem. Czy to kurna nie zaczyna być przesadą?
Trafiło się komuś, że trzeba zużyć więcej niż 10 papierów? Czy dyszka to jest maximum?
Iluss132 napisał
Trafiło się komuś, że trzeba zużyć więcej niż 10 papierów? Czy dyszka to jest maximum?
A na Halloween jest więcej gwiazd? Bo widzę, że większość zaczyna już oszczędzać na papier. ;pp
Nie mogłam się zakładac bo nie miałam już czym
A myślałam że uda mi się wcześniej cyknąc fotkę niż za pechowym 10 razem..
Iluss132 napisał
A na Halloween jest więcej gwiazd? Bo widzę, że większość zaczyna już oszczędzać na papier. ;pp
I mają naprawdę fajne stroje, więc warto przyoszczędzić, podobnie z Bożym Narodzeniem i Walentynkami (chociaż tu dodatkowych gwiazd jest mniej).
6 dni bez gwiazdy, po czym bach - Harry za 10 razem.Gro, czemu mnie już nie lubisz. ;_;

A ja postanowiłam dziś zaryzykować po 14 i z duszą na ramieniu (oraz 3 papierami fotograficznymi) zapolowałam na Kirsten Dunst. Ta odwdzięczyła się, dając upolować za pierwszym razem 
Gwiazdka za 3.razem 
I do tego ciekawy strój nawet ma! <3
Madonna za 8 razem, myślałam, że mnie szlag trafi 
Ostatnio zmieniony przez MissPaulka (28-08-2013 o 00h23)
Na szczęście szlaki można spotkać głównie na terenach górzystych oraz turystycznych, gdzie zwykle nie atakują ludzi tylko dają się spokojnie przemierzać ku uciesze gawiedzi. Ot, takie tam szlaki.
A poza offtopem, nie ma gwiazdy
Jak mnie to cieszy!
Ostatnio zmieniony przez Rosette (28-08-2013 o 00h21)

Rosette napisał
Na szczęście szlaki można spotkać głównie na terenach górzystych oraz turystycznych, gdzie zwykle nie atakują ludzi tylko dają się spokojnie przemierzać ku uciesze gawiedzi. Ot, takie tam szlaki.
A poza offtopem, nie ma gwiazdyJak mnie to cieszy!