Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 227

#1051 17-09-2013 o 00h04

Miss'Żółtodziób
...

Gwiazdy mnie śledzą... Od momentu sfotografowania nowych, już trzeci dzień nie miałam przerwy od gwiazd. Niby potrzebuję MN do misji, ale mogę komuś ustąpić, bo niedługo zbankrutuję... ;_;

#1052 17-09-2013 o 00h06

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

No wiesz co, ja bym nie narzekała mając Blair i jej śliczne ciuszki w szafie. ;_; Smuteczek.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1053 17-09-2013 o 00h07

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Misa, zamieniłabym się chętnie na Blair ;_; ja upolowałam najbrzydsze ciuchy w grze... tfu, śnieżkę upolowałam. Przynajmniej dała się sfotografować za 2 razem!

#1054 17-09-2013 o 00h07

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Druga gwiazda za 1.razem.
Przynajmniej papieru nie marnuję.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1055 17-09-2013 o 00h11

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

Misa, zamieniłabym się chętnie na Blair ;_; ja upolowałam najbrzydsze ciuchy w grze... tfu, śnieżkę upolowałam. Przynajmniej dała się sfotografować za 2 razem!

To jest chyba problem niektórych z nas, że wychodzi na przekór naszego gustu. Mi mało gwiazd dobrych się trafia. A bierz Blair. DLA MNIE jej ciuchy to żadna rewelacja. Wzięłabym za to twoją Jennifel, Tavlor albo Madonnę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1056 17-09-2013 o 00h11

Miss'Żółtodziób
...

Szkocka Królowa za 3 razem, żeby tak wszystkie gwiazdy dawały się łatwo sfotografować...

#1057 17-09-2013 o 00h12

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Nie no, Hildee, osobiście uważam, że taka Alicia Keys, Shaime czy Amel Blant mają równie okropne ciuchy. xd

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1058 17-09-2013 o 09h03

Miss'ujdzie
missola1
...
Miejsce: Stolica coś ci to mówi ? jak nie to uważaj na lekcjach

Ale bym chciała mieć kogoś innego zamiast Marion Cotlion ma brzydkie ciuchy ani razu nie założyłam jej ciuchów

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ_9AWUX5s-xUlkIzAjW8pInF3WKvI0bmhpxdXKfuE-Qo5SlaKBw

#1059 17-09-2013 o 14h42

Miss'nieobczajona
chii
...

Myślałam, że muszą pojawić się nam te nowe gwiazdy na promenadzie, a ja czekam i Selenę i wcale się nie pokazała. Zrobiłam 2 dni temu zdjęcie temu nowemu facetowi i od tej pory nie ma nikogo...

#1060 17-09-2013 o 15h17

Miss'Żółtodziób
youmissme
...

chii napisał

Myślałam, że muszą pojawić się nam te nowe gwiazdy na promenadzie, a ja czekam i Selenę i wcale się nie pokazała. Zrobiłam 2 dni temu zdjęcie temu nowemu facetowi i od tej pory nie ma nikogo...

Ja mam tak samo -.- Może jutro ktoś się w końcu pojawi, bądźmy dobrej myśli. ;D

...

#1061 17-09-2013 o 16h09

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Wreszcie udało mi się złapać Manę!
Jeszcze tylko Blair i Audrey i mogę umierać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1062 17-09-2013 o 16h56

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Głupie gwiazdy. Nakupiłam papieru a tu drugi dzień ,,wróć jutro może jakaś gwiazda się pojawi.''

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1063 17-09-2013 o 17h16

Miss'Żółtodziób
...

Prześladował mnie Bieber - pokazał się dziś trzeci raz, to dla świętego spokoju postanowiłam zrobić mu zdjęcie, a ta niewdzięczna dziewucha z dziewiczym wąsikiem dała się złapać dopiero za 10 razem! Foch!

#1064 17-09-2013 o 17h29

Miss'Żółtodziób
...

Czy jest jakiś sposób by gwiazdy nie zżerały tyle papieru? Widziała u wielu użytkowniczek, że zdjęcia stale im wychodziły za 1, 2 i 3 razem. U mnie często zużywa się 10 sztuk papieru, albo 6 a rzadko po 1. Może coś źle robię? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1065 17-09-2013 o 18h00

Miss'całkiem całkiem
Julchen
Bezguście i Hejter
Miejsce: Berlinale

Szkocka Królowa za pierwszym. Jakieś mega te ciuchy nie są, ale pasek czy dziadem zawsze się do czegoś przyda *x*
Misa, raczej kwestia przypadku. Nie sądzie by ludzie programujący grę chcieli bawić się jeszcze w jakieś zależności :>

A funduszy wciąż brak i brak!
Lecz nie zamierzam leżeć na wznak!
Choć wciąż czuję się jak wrak!
O, tam! Widzę szczęścia znak!

#1066 17-09-2013 o 18h05

Miss'Żółtodziób
youmissme
...

Metropolice napisał

Głupie gwiazdy. Nakupiłam papieru a tu drugi dzień ,,wróć jutro może jakaś gwiazda się pojawi.''

No ja właśnie też nakupiłam papieru, bo myślałam, że w końcu Scarlett się pojawi ( chcę jej sukienkę ;D ). I drugi dzień i nikt -.-

...

#1067 17-09-2013 o 18h20

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

youmissme napisał

Metropolice napisał

No ja właśnie też nakupiłam papieru, bo myślałam, że w końcu Scarlett się pojawi ( chcę jej sukienkę ;D ). I drugi dzień i nikt -.-

No ładna jest jej spódnica. <3

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (17-09-2013 o 18h20)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1068 17-09-2013 o 18h44

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Misa napisał

Czy jest jakiś sposób by gwiazdy nie zżerały tyle papieru? Widziała u wielu użytkowniczek, że zdjęcia stale im wychodziły za 1, 2 i 3 razem. U mnie często zużywa się 10 sztuk papieru, albo 6 a rzadko po 1. Może coś źle robię? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Pecha masz najwyraźniej i tyle. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1069 17-09-2013 o 20h42

Miss'Żółtodziób
...

Moim zdaniem ilość papieru, jaki zużywa się na zdjęcia gwiazd jest uzależnione od częstotliwości, z jaką wykonuje się zdjęcia - jeśli często (bez przerw) robisz zdjęcia gwiazdom ukazującym się na promenadzie, wtedy gwiazdy pożerają mniej papieru, bo i tak używasz go w dużych ilościach. Jeśli zaś żadko wchodzisz na promenadę, wtedy gwiazda pobiera dużo papieru (dla swego rodzaju równowagi).

#1070 17-09-2013 o 20h46

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

@Crewedka, ja robię wszystkim gwiazdom i raz udaje się za 10.,raz za 1. a raz np. za 5.razem.
Więc to nie od tego zależne ;]

#1071 17-09-2013 o 20h50

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka napisał

Moim zdaniem ilość papieru, jaki zużywa się na zdjęcia gwiazd jest uzależnione od częstotliwości, z jaką wykonuje się zdjęcia - jeśli często (bez przerw) robisz zdjęcia gwiazdom ukazującym się na promenadzie, wtedy gwiazdy pożerają mniej papieru, bo i tak używasz go w dużych ilościach. Jeśli zaś żadko wchodzisz na promenadę, wtedy gwiazda pobiera dużo papieru (dla swego rodzaju równowagi).

Otóż nie, bo już od bardzo dawna tak nie robię. Każdej gwieździe robię zdjęcia a i tak często zżerają papier. Mam wrażenie, że jest odwrotnie. U tych co robią nie każdej gwieździe, tylko od czasu do czasu zabierane jest mniej papieru. Oczywiście może mi się tylko tak wydawać.

#1072 17-09-2013 o 21h05

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

To z pewnością zależy od szczęścia. Za każdym razem, kiedy jest gwiazda, po prostu "losuje ilość wymaganych papierów". I już. Losowość ma to do siebie, że jest absolutnie losowa i niezależna. Niektórzy mają pecha, inni szczęście. Ja swego czasu łapałam gwiazdy cały czas za 10 razem. Potem się zmieniło i losuję różnie. Po prostu pech albo szczęście!

#1073 18-09-2013 o 00h10

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Kim jest w realu Carly Ray Jetsen?
Bo nie kojarzę w ogóle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1074 18-09-2013 o 00h16

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Motionell napisał

Kim jest w realu Carly Ray Jetsen?
Bo nie kojarzę w ogóle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

To Carly Rae Jepsen, ta od "Call Me Maybe" ^^

#1075 18-09-2013 o 00h18

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Dzięki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 227