Królowa! Tak bardzo ją chciałam i mam za pierwszym podejściem! Yeah!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 43 44 45 46 47 ... 227
Królowa! Tak bardzo ją chciałam i mam za pierwszym podejściem! Yeah!
O, Jack za pierwszym razem! No, dzięki niemu Urbaniński wygląda super stylowo.
Wiem coś o tym - szelki dają tyle możliwości! 

A u mnie dalej pustki~ Akurat kiedy brakuje jednej foci do zdobycia MN na misję. Jak na złość~ x3
Jestem strasznie zadowolona o3o Ciągle miewałam gwiazdy za 8-10 razem, a ostatnie 5 gwiazd nie miałam więcej niż za 5 <3
Zauważyłyście, że nie można mieć w zapasie więcej niż 20 sztuk papieru?
Aria , było mówione podczas obniżek 
No cóż, nie czytam wszystkiego 
Takie małe pytanie, czy strój Effi składa się z samej sukienki, czy może jest to komplet spódnica+bluzka ?
Ostatnio zmieniony przez Miyane (21-09-2013 o 12h19)
Miyane napisał
Takie małe pytanie, czy strój Effi składa się z samej sukienki, czy może jest to komplet spódnica+bluzka ?
Harry za 1 razem. ;p
Jennifer Anistone za piątym razem... Trochę papieru poszło... Ale mogło być gorzej ;]
Ostatnio zmieniony przez marzycielka93 (21-09-2013 o 14h50)
Czyżby szczęście wreszcie się do mnie uśmiechnęło po ciągłych 10?! Q~Q
Jak pisałam wcześniej ostatnio ciągle miałam po 4-5 prób, ale na każdą miałam 10 papierków. Teraz został mi 1 i Peeda. Zaryzykowałam bo już co mi tam szkoda 1 papierka i jest! '3'
Ughmum, ughum, ughum~! <dziwny szloch> Ten moment w którym uświadamiasz sobie, że po gwiazdach bez przerwy pojawiających się zaczyna się dwudniowa przerwa, kiedy potrzebujesz tylko 1 foci~ x3
A ja się po raz pierwszy od jakiegoś czasu cieszę, że nie pojawił mi się żaden pożeracz papieru. Chyba od teraz będę musiała już zacząć robić tylko zdjęcia tym gwiazdom, na których mi zależy, albo których strój mi się podoba :c

Nie mam gwiazdy od 2 dni .... Ale dziś przejrzałam wszystkie zdjęcia i chce tak bardzo stroje;
-Willy Chocolatière
ja właśnie nie wiem czemu ale trafiająmi się samegwiazdy w balwych kieckach xD
co prawda to prawda miałam ze 5 gwiazdek tak skąpo ubranych ale to tylko tyle a tak to same długie kiecki -_-
Ja się w sumie cieszę, że jakies długie kiecki dostaję od gwiazd, bo sama sobie kupuję takie raczej mało eleganckie i krótkie
Zmusza do kombinowania.
Haha~ Co za zbieg okoliczności. Ron obok Hermiony w albumie. Czuję, że ta dwójką się zgadała by być obok siebie. 
Miałam dzisiaj szkocką księżniczkę zjadła mi, aż sześć sztuk papieru ale strój ma nawet śliczny no i zawsze te MN do przodu.
ScarlettWitch: Zgadzam się tobą obydwaj mają śliczne stroje i znając moje szczeście nie pojawią mi się ;/
Ostatnio zmieniony przez Solelei (22-09-2013 o 07h40)
U mnie posucha z gwiazdami od 4 dni...może popołudniu coś się trafi, mam nadzieję 
kawajka napisał
U mnie posucha z gwiazdami od 4 dni...może popołudniu coś się trafi, mam nadzieję
Nie wierzę, nie wierzę, nie wierzę... Było mnie stać na jeden papier, kupiłam tak bez większej wiary, bo zobaczyłam fajne ciuchy Theodory... i udało się, za pierwszym razem, z jedną szansą!
Idę się upić ze szczęścia.
Mam już Key$he, Miley i Pinki, gwiazdy na które tak długo czekałam.
Teraz rozpoczynam polowanie na Blair. Muszę mieć jej sukienkę ! 
Mi wpierw się pojawił Edward i zżarł 10 papierów, a potem przyszedł Harry i był bardziej wyrozumiały, bo zżarł 2
Ale wolę jak przychodzą damskie gwiazdy...