Ja mam dzisiaj Lane Del Rej ale mam tylko 5 papierków i nie wiem czy starczy 
Szczęście jest jak motyl, gdy będziesz stać spokojnie może ci usiąść nawet na ramieniu...
Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 227
Ja mam dzisiaj Lane Del Rej ale mam tylko 5 papierków i nie wiem czy starczy 
9 papierów na Leo, chyba się za chwile rozpłacze ;(
Hary za pierwszym razem 
Miałam kasę, nie było gwiazd. Mam gwiazdy, nie ma kasy.
A w ogóle: istnieje gdzieś spis gwiazd, które można w grze napotkać? Tak z ciekawości 
Dzisiaj pojawiła mi się Key$ha i zabrało mi 5 papierów, które akurat zostały mi po ostatnich zdjęciach :c
Ale za to przynajmniej podoba mi się kilka rzeczy z jej stroju ^^

10 papierków, ale nareszcie, NARESZCIE Lady Aundrey jest MOJA *_________* <tuli do cycków i płacze ze szczęścia>

Coś te gwiazdy mnie nie lubią ostatnio - albo ich nie ma, albo dają się złapać za 10 razem. :< Dzisiaj Vanessa Paradiz ustrzelona za 8.
GDZIE JEST BLAIR, CZEMU NIE CHCE DO MNIE PRZYJŚĆ. :<

Hermiona złapana za 1.razem.
Blair i Audrey,przybywajcie.
MissPaulka napisał
Hary za pierwszym razem
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (24-09-2013 o 15h03)
Nie no, nie napisałam, że ma złe ciuchy.
Ta narzutka i jej bluzki w różnych kolorach są nawet urocze i na pewno je wykorzystam.

Wczoraj Charli Teron złapana Dziś widnieje Robert Pattison ale nie zrobiłam choć koszula śliczna
Eh ja też poluje na Blair, która jak widać "na razie" skutecznie mnie omija ale do czasu, kiedyś strzelę jej słit focię na mój panel. A tak serio to Blair ma śliczny strój i bardzo bym go chciała TT.TT
Ja się ślinię do całego stroju Blair odkąd ją zobaczyłam na początku mojej gry, to chyba jedyna gwiazda, której wszystkich ubrań pragnę. D:

Gdy do misji brakowało mi pięciu fotek, męczyłam się ponad trzy tygodnie. Teraz gwiazdę spotykam codziennie lub co drugi dzień. Miłe, acz ironiczne. ^^
Nivata, zgadzam się, strój Blair jest świetny, zwłaszcza rajstopy są wyjątkowo ładne.
Usycham... chyba 3 dzień już bez gwiazdy. A może już 4. Nie pamiętam nawet, ale nigdy się tak nie niecierpliwiłam... Q_Q
Czy Królewna Śnieżka daje kilka wersji kolorystycznych swojego stroju, czy tylko jedną? Bo po wczorajszym polowaniu na Johnny'ego nie wiem, czy jest sens wydawać MM 
Kilka, a dokładnie 5 - 5 spódnic, 5 topów i 5 par bufiastych rękawków 
muszę się pożalić, że już 3 dzień u mnie pustki na promenadzie... mam nadzieję, że po 14 nastąpi przełom i w końcu gwiazda się pokaże.
Ja ostatnio gwiazdy na promenadzie miałam 15/09/2013. Chyba ostatnio mam pecha.
Kaiken, rozumiem ból. Ja miałam najdłuższy przestój 10 dni O_O Myślałam, że mnie trafi.
No właśnie jak to potrwa jeszcze parę dni to mnie też trafi. Najdłuższy przestój to miałam 7 dni.
Marion .-. tyle prób na dwa ubranka
w kilku ver. kolorystycznych? Sukienka jest beznadziejna, łańcuszek taki sobie, żeby jeszcze dorzucili brzydkie buty i byłoby combo ;-;
Jak zbieram i nie zamierzam nic wydawać - co chwilę jakaś gwiazda stoi i kusi. Jak dziś naszło mnie na zrobienie jakiejś gwiazdy jest, oczywiście, pustka kompletna. Może popołudniu ktoś się pojawi...
Łoohoo! To ciągle nie Blair, ale PIERDY MARYLIN W KOŃCU MOJE. 

A ja mam Christine Agilere. Za 10 próbą, ale ma ładny gorset.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)