Gailuj napisał
ale co mam zrobić bo u mnie nie ma żadnych gwiazd, raz była ale nie miałam pieniędzy na aparat, co zrobić żeby się pojawiła??
Czekać
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 227
Gailuj napisał
ale co mam zrobić bo u mnie nie ma żadnych gwiazd, raz była ale nie miałam pieniędzy na aparat, co zrobić żeby się pojawiła??
Mam Carly Rey, ale kasy mi szkoda .-. Jak mam to nic porządnego się nie pojawi ;c
Już 4 dni bez jakiejkolwiek gwiazdy D:
Przybywajcie gwiazdy ! Jakiekolwiek !
Ja miałam post pięciodniowy na gwiazdy, potem nagle trzy pod rząd i teraz znowu wyczuwam post D:
Miley, jak dobrze, że jeszcze ubrana i bez wywalonego jęzora 
Men loves me... Ostatnio coraz więcej męskiej załogi do mnie wita. Dobrze, że chociaż Bill dał się złowić za 1 razem.
Ostatnio zmieniony przez Misa (04-10-2013 o 18h34)
Ja mam Victorię Buckham. Już jeden papier straciłam, na drugi ma kasy. Zawsze próbuję za pierwszym razem i się nie udaje. ;c
Mam prośbę - czy byłby ktoś tak miły i zerknął na moje konto ze zdjęciami gwiazd? Wczoraj chciałam poprawić zdjęcie z Shokirą, ale po odświeżeniu zdjęcie zniknęło, a zamiast niego widzę wielką, niewyraźną ikonę...
@Crewedka zobaczyłam i masz to zdjęcie, tyle że mi się nie wyświetla. Wszystkie inne są normalne, tylko na tym jest zwyczajny biały obraz.
Coś się zepsuło, widać grafikę błędnego zdjęcia.
Metropolice napisał
@Crewedka zobaczyłam i masz to zdjęcie, tyle że mi się nie wyświetla. Wszystkie inne są normalne, tylko na tym jest zwyczajny biały obraz.
Udało mi się upolować Christinę Agillerę za 1 razem ! ~~oooaaaa~~
z moich 4 zdjęć 3 są za pierwszy razem
to 1 jest za 2 ! Happy mode on.
Crewedka napisał
Metropolice napisał
Dzięki dziewczyny, już zgłosiłam ten bug - no właśnie zdjęcie niby jest, ale nie widać, co jest na nim...
Misa napisał
Crewedka napisał
Metropolice napisał
Dzięki dziewczyny, już zgłosiłam ten bug - no właśnie zdjęcie niby jest, ale nie widać, co jest na nim...
Swoją drogą nie widać było nawet twojej miniaturki miss powrotu na twój profil... nad zdjęciami. Czy coś ze stroju może być przyczyną bugu nie pokazania się zdjęcia?
A ja właśnie złapałam Shaime. Co prawda strój jakos nie zachwyca, ale zawsze o 5.000 MN do przodu 
Po za tym kupiłam aż 10 papierków specjalnie dla niej, a zeżarła tylko 1! XD
Niepotrzebnie wydałam te 8.000 tysięcy 
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (06-10-2013 o 11h46)
MaryKateAn Shaime zazwyczaj się udaję sfotografować za 1 razem.
Poprawka: 5.000 MN do przodu.
Ugh... a u mnie pustki już od 8 dni
chociaż pacząc się na to z innej strony, oszczędziłam mnustwo kasy na zdjęcia, które pewnie i tak zostałyby zmarnowane 
5dni bez gwiazdy... buuu jak chcę jakąś gwiazdę na promenadzie,jeszcze tak długo na nie nie czekałam
.
<idzie odprawić taniec na gwiazdy na promenadzie>

Ile kosztuje aparat?
A ja tam się wyjatkowo cieszę, jak nie widzę nowych gwiazd... nie korci mnie przynajmniej na trwonienie kasy na papier
a każde 800 MM się przyda przy Halloween.

Noruto, ale na co mi on? 
Lady Audrey za trzecim razem, ale strój ma tak czadowy, że warto było 
u mnie dzisiaj Shokira po kilku dniach ...
na co mi ona nawet butow nie posiada
dobrze ze zawsze te 5000 MN na pocieszenie 
Effi po trzech próbach
Nie tak źle ;P