Na promenadzie objawiła mi się Alicia Kis i już miałam płakać kwasem, bo w moim mniemaniu była to gwiazda o najpaskudniejszych ciuchach, ale zerknęłam do szafy. I wiecie co? NIE JEST ŹLE. Sporo elementów od niej dostałam, a buty są naprawdę spoczi.

Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 227
Emily Sandre, od której dostałam sporą ilość ciuszków <3 Nie są złe, ale za Chiny nie jestem w stanie jej skojarzyć D;
Ja ostatnio zrobiłam zdjęcie z Madonną. Przyznam, że ciuchy naprawdę fajne.
Nazbierałam kasy kupiłam papier przyszła Katis i zeżarła cały papier, a zdjęcia nie zrobiłam.
jak morzna sprawdzic czy ma sie aparat czy nie?
magnolia999 napisał
magnolia999 napisał
Upolowałam Zaca Frelona. Stracilam na to 4 papiery
ale ma dość fajne spodnie i buty, w końcu dzięki temu mam w co ubrać chłopaka 
Zac Frelon u mnie. Szkoda mi kasy.
Ja mam po 3 gwiazdy w nocy ok 3
Lusia289 napisał
Mam spokój z "Pięknym" One Direction. Życzcie mi teraz więcej lasek na promenadzie. 
Yuki18 napisał
Lusia289 napisał
To raczej niemożliwe.
Jak zrobisz zdjęcie to otrzymasz 500MN i najczęściej struj gwiazdy o różnych kolorach.Potem jak już zrobisz to 5 razy możesz sfotografować się z gwiazdą w tym stroju co ona.
Boże nie wyrabiam! Codziennie 2 gwiazdy, ale zdjęcia się boję zrobić, bo nigdy mi się nie udało zrobić za pierwszym razem, tylko Kim Kardechian? chyba tak się tu nazywa.
Zdjęcia z gwiazdami to fajny pomysł.Od 1 gwiazdy można mieć prawie 10 sukienek.A na poziomie 26 trzeba mieć ich 200.
Monika79 kto Ci takich bzdur naopowiadał? Nie da się mieć 200 zdjęć. Nie ma tylu gwiazd w grze, a nawet gdyby były to nie na tym poziomie.
PS. Kusi mnie ta Angelina, nwm czy zrobić jej zdjęcie, nie ma nic nadzwyczajnego, ale nie mam co z kasą robić 
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (12-10-2013 o 09h12)
Metropolice, ale Monice chodziło o 200 sukienek ; >
Wredne te gwiazdy. Przez dłuższy czas dawały się złapać za 1, 2 lub 3 razem... a teraz dwa razy pod rząd za 10 : <
Teraz jestem na blogu o MF i patrzę na misje i nie pisze że trzeba mieć 200 sukienek ale dobra nie kłóćmy się o to. Seeryouslee iem że są wredne. Większość zdjęć udaje mi się za 7,8,9,10 no ale cóż poradzisz..
EDIT: Masz 30 poziom i tyle zdjęć z gwiazdami co legendarna Amik? Zamurowało mnie...
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (12-10-2013 o 10h21)
Metropolice napisał
Monika79 kto Ci takich bzdur naopowiadał? Nie da się mieć 200 zdjęć. Nie ma tylu gwiazd w grze, a nawet gdyby były to nie na tym poziomie.
PS. Kusi mnie ta Angelina, nwm czy zrobić jej zdjęcie, nie ma nic nadzwyczajnego, ale nie mam co z kasą robić
Birdi za... tak mało czasu minęło, ale nie pamiętam. Chyba trzecim razem. Ma fajną sukienkę c;
Blair Łaldorf za 2 razem 
U mnie na promenadzie od paru dni pusto. A papier w zapasie jest, a jakże.
Będę płakać ; __ ;
ja też mam pustki nawet zaczełam po nocach czekać i nic a mam tyle papieru że głowa boli
Dopiero teraz zauważyłam, że dostaje się ciuchy od Dyrekcji Miss. O_O
Ale one są paskudne...