Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 30

#451 05-10-2014 o 17h26

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

A czy tym razem wystąpiły jakieś problemy z podwajaniem? Pytam o doładowanie przez komórkę, bo PayPal działa bez zarzutu, sama sprawdzałam.

Ja doładowałam przez komórkę i wszystko jest ok ^^

#452 05-10-2014 o 17h28

Miss'całkiem całkiem
BonnieBennett
the baddest female

Weszłam z aplikacji i mam moje MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Dobrze, że nie ładowałam za 24 zł jak chciałam, bo bym tak spanikowała że masakra xD

https://33.media.tumblr.com/d4268c29a3c74dc7a5dea463627f3cf2/tumblr_nunkcfNan91sgqdobo1_540.gif

#453 05-10-2014 o 17h31

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Bonnie, tak na przyszłość. Panikuj tylko wtedy, gdy nie dostaniesz kodu w wiadomości zwrotnej. Kod jest podstawą do odwołania, bez niego to naprawdę ciężkie, by odzyskać kasę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#454 05-10-2014 o 17h33

Miss'Żółtodziób
...

Uff, drżałam jak osika na wietrze, ale po relogu podwojenie zostało dodane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Liczę na jeszcze jedno HH przed Halloween.

#455 05-10-2014 o 18h15

Miss'Żółtodziób
Infinity
...

Dostałam odpowiedź zwrotną jednak nie ma w niej żadnego kodu. Jej treść to: "Dziękujemy. Płatność dla PAYPAL zostanie doliczona do Twojego rachunku. Pomoc:..." MM nie dostałam w ogóle. Co zrobić w takiej sytuacji? :<

#456 05-10-2014 o 18h18

Miss'Żółtodziób
...

Infinity napisał

Dostałam odpowiedź zwrotną jednak nie ma w niej żadnego kodu. Jej treść to: "Dziękujemy. Płatność dla PAYPAL zostanie doliczona do Twojego rachunku. Pomoc:..." MM nie dostałam w ogóle. Co zrobić w takiej sytuacji? :<

Spróbuj najpierw wylogować się i zalogować ponownie.

#457 05-10-2014 o 18h26

Miss'Żółtodziób
Infinity
...

Ikan napisał

Infinity napisał

Próbowałam jednak to nic nie dało.

#458 05-10-2014 o 18h31

Miss'Żółtodziób
...

Infinity napisał

Ikan napisał

Infinity napisał

Próbowałam jednak to nic nie dało.

Cytat z FAQ:
"Jeżeli macie problem z kodem możecie skontaktować się bezpośrednio z Zong:
“Email: support.pl@zong.com | Pomoc: 0-0-800-141-0012 Proszę mieć na uwadze, iż oferowana obsluga będzie dostępna tylko i wylącznie w języku angielskim.”
lub wypełnić odpowiedni formularz w zakładce “Pomoc”."

#459 05-10-2014 o 18h34

Miss'całkiem całkiem
klaudiac8
...

Infinity pisz do wsparcia . Identyczną sytuację miałam w zeszłą niedzielę . Nadal wyjaśniam ją z Zong- iem.

A już chciałam spróbować dzisiaj , a tu znów takie numery odstawiają.

#460 05-10-2014 o 18h39

Miss'Żółtodziób
...

klaudiac8 napisał

A już chciałam spróbować dzisiaj , a tu znów takie numery odstawiają.

Czy ja wiem, widzę że sytuacja jest zróżnicowana. Jedni otrzymują podwojenie bez problemów inni nie dostają nic prócz wyczyszczenia konta ze złotówek. W zeszłą niedzielę - jak i poprzednią, poszkodowani byli wszyscy ci, którzy postanowili skorzystać z HH, albo chociaż ci którzy postanowili wszcząć w tej sprawie alarm na forum.

#461 05-10-2014 o 18h43

Miss'Żółtodziób
Infinity
...

Dzięki dziewczyny za pomoc. Napisałam do wsparcia mam nadzieję, że jakoś się to wyjaśni jednak najgorszy jest ten brak kodu... Wcześniej czytałam dzisiejsze komentarze i myślałam, że tym razem wszystko pójdzie bez problemu a tu taki pech. :<

#462 05-10-2014 o 18h55

Miss'nieobczajona
Sareneia
...
Miejsce: Kraków

Ja miałam dziś identyczną sytuację, potwierdzenie wpłaty przyszło, a MM nie ma.
Napisałam do wsparcia, ale nie rozumiem zupełnie, o co chodzi z tym kodem. Płatność smsem z mojej perspektywy polega na wpisaniu swojego numeru, dostaniu smsa z instrukcją, odpisaniu TAK/T, otrzymaniu potwierdzenia płatności i nigdzie nie ma tu miejsca na otrzymywanie czy wpisywanie kodu. Kupowałam całkiem niedawno MM smsem i wyglądało to dokładnie tak.

#463 05-10-2014 o 18h56

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Ow, serio? xd nóż w plecy z tym HH w takiej chwili kiedy liczyłam, że będzie dopiero za tydzień i akurat zdążę sobie doładować konto. No nic. Przeboleje do nastepnego

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#464 05-10-2014 o 19h05

Miss'całkiem całkiem
BonnieBennett
the baddest female

Czyli nie jestem sama w tym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Spróbujcie może tak jak ja z aplikacji się zalogować, bo mi po tym od razu wskoczyły MM.

https://33.media.tumblr.com/d4268c29a3c74dc7a5dea463627f3cf2/tumblr_nunkcfNan91sgqdobo1_540.gif

#465 05-10-2014 o 19h06

Moderator
ErinBlack
...

Sareneia napisał

wpisywanie kodu.

Kodu nie wpisujesz. Kod służy jako potwierdzenie transakcji, w wypadku kiedy nie otrzymasz MM.

ASK || SF

#466 05-10-2014 o 19h13

Miss'nieobczajona
Sareneia
...

i ten cały kod ma przyjść smsem? bo we wcześniejszych płatnościach, które szły bez problemu, tez żadnego kodu na oczu nie widziałam.

#467 05-10-2014 o 19h26

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Miałam podobnie dzisiaj. MM nie przyszły, a kasę zeżarło, 20 złoty z hakiem. I co napisać w miejscu na kod? Bo nawet nie wiem, czy u mnie w ogóle takowy był. A w wiadomości do wsparcia - co pisać, i po jakiemu? Po polsku, czy z pomocą wujka google tłumacza?

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#468 05-10-2014 o 19h28

Moderator
ErinBlack
...

I do Wsparcia i do Zong możecie napisać po polsku.
Miejsce na kod pozostaw puste. Po prostu kliknij "ok", strona sama przekieruje cię dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#469 05-10-2014 o 19h33

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Pierwszy raz skorzystałam z HH, bo ciułam na Halloween i bez problemu mi podwoiło, a doładowałam przez telefon.  (:

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#470 05-10-2014 o 19h38

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Tak, ja też doładowywałam przez telefon, na wersji przeglądarkowej strony. I SMS-em, więc przez telefon w obu tego słowa znaczeniach. Już napisałam do wsparcia, i dziękuję ErinBlack za radę.

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#471 05-10-2014 o 20h54

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Dziewczyny: cieszcie się i radujcie, Majeran wie czym jest tajemniczy kod! Chyba.
Pod koniec sms'a z potwierdzeniem napisane jest "Pomoc" i dalej link do supportu. Wydaje mi się, że to co znajduje się po ukośniku to właśnie nasz kod. Gdy ostatnio zgłaszałam problem z podwojeniem MM wpisałam właśnie to i mi zaskoczyło. Ale skoro bez kodu też załapuje, to może to nie jest to? No nic, spróbujcie jak wam Zioło radzi i poinformujcie mnie, czy miałam rację.

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#472 05-10-2014 o 20h57

Moderator
ErinBlack
...

Bingo! Rząd cyferek lub literek po "Pomoc:" to ów tajemniczy kod /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#473 05-10-2014 o 21h15

Miss'nieobczajona
Sareneia
...

Tez miałam takie podejrzenia, ale zwątpiłam, kiedy zauważyłam, że we wcześniejszych smsach, które wysłałam, żeby doładować MM, był dokładnie ten sam. To chyba nie jest więc kod konkretnej transakcji, tylko taki przydzielany do danego numeru telefonu. Ale jeżeli faktycznie o to chodzi, to nawet jeśli sms tym razem nie przyszedł, można wpisać kod z poprzednich, jeśli się jakieś gdzieś ma zapisane.

Swoją drogą, pisałam już do supportu wcześniej, nie wpisując tego kodu i teraz nie wiem, czy czekać aż mi odpiszą, czy próbować jakoś go dosłać.

#474 05-10-2014 o 21h21

Moderator
ErinBlack
...

Identyczne? Dziwne. Sprawdziłam teraz w telefonie moje poprzednie doładowania i kody z każdej transakcji mam inne.

ASK || SF

#475 05-10-2014 o 21h29

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny, jak babcie kocham, zdarzało mi się korzystać z HH, ale kodu od jakiegoś czasu nie dostaję dlatego też zawsze mnie dziwi kiedy piszecie o kodzie. Jedyny rząd cyferek jaki wyświetla mi się w smsie po haśle pomoc to numer telefonu do wsparcia.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 30