Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30

#501 12-10-2014 o 17h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Kolejne HH? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#502 12-10-2014 o 17h24

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

To dobrze. Ja się naładowałam. Ale aż strach pomyśleć co to będzie w halloween. Ile kasy będzie trzeba wykorzystać żeby zrobić zadania. Eeeech, czarno to widzę /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#503 12-10-2014 o 17h24

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Motionell napisał

CharlotteYork, naprawdę Ci nie odpisali? Ja pisałam kiedyś na mail do paypala, co prawda po angielsku i odpisali po kilku godzinach.

Serio, do paypala też pisałam, ale po polsku wszystko.

#504 12-10-2014 o 17h35

Miss'wow
KimDallas
...

Cóż tym razem ja nie dostałam MM. To teraz bierzemy się za pisanie szkolnego listu z zażaleniem *sięga po słownik*. To będzie epickie wydarzenie roku /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

#505 12-10-2014 o 17h55

Miss'nieobczajona
Sareneia
...
Miejsce: Kraków

Do PayPala nie trzeba pisać po angielsku. Może komentarz o usłudze dostępnej tylko po angielsku dotyczy sytuacji, kiedy dzwoni się na infolinię, a nie wysyła maila. Ja napisałam po angielsku, ale odpowiedź dostałam od Pana Aleksego Winniczuka, po polsku.

#506 12-10-2014 o 18h05

Miss'wow
KimDallas
...

Sareneia napisał

Do PayPala nie trzeba pisać po angielsku. Może komentarz o usłudze dostępnej tylko po angielsku dotyczy sytuacji, kiedy dzwoni się na infolinię, a nie wysyła maila. Ja napisałam po angielsku, ale odpowiedź dostałam od Pana Aleksego Winniczuka, po polsku.

Dziękuję za oświecenie, z angielskiego jestem zielona jak trawa na wiosnę. Jak to miło, że nie muszę się błaźnić pisząc to po angielsku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#507 12-10-2014 o 18h06

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Ale farcik! W dzień, w który wróciłam z ciekawości na MF by zobaczyć czy Halloween nie ma zastałam HH /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I straciłam 60zł, ale warto c:

#508 12-10-2014 o 18h12

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Yaaay, w końcu udało mi się coś zaoszczędzić, szkoda tylko, że tak mało, ale dobre i to xD (jak nic musze przestać kupować HH, bo zbankrutuję też w rl). Przyznam, że  każdy kolejnym HH coraz bardziej zastanawiam się czy dalej z tego korzystać czy już sobie darować i zacząć oszczędzać na nowego lapa albo cos - tyle, że ten ładny kolorowy wykrzyknik tak korci do zakupu ;uuuu;

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#509 12-10-2014 o 18h32

Miss'Żółtodziób
...

Ja też się doładowałam, z tym że nie nie zasiliło konta w ogóle, nie mówiąc już o podwojeniu kwoty. Napisałam już wiadomość do Wsparcia. I czekam.

To już drugi raz kiedy wynikły problemy z doładowaniem. Z tym, że poprzednio konto zostało zasilone bez podwojenia. Na szczęście zostało to skorygowane.

Mam nadzieję, że i tym razem nie będzie problemów.

#510 12-10-2014 o 19h39

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Buuu... dziś bym się chyba skusiła, ale mówi się trudno.

Widzę, że i tym razem nie wszystkim się udało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#511 12-10-2014 o 19h45

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Kupiłabym,  gdyby wcześniej mnie tak nie oskubali. Może, gdy mi oddadzą to kupię. Tak przy najbliższej okazji (czytaj: w najbliższe HH)   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#512 12-10-2014 o 20h48

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja też dziś miałam problem z doładowaniem, ale o dziwo pojawiło sie na koncie jak się wylogowałam i zalogowałam ponownie. Więc może spróbujcie dziewczyny tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#513 12-10-2014 o 20h55

Miss'na całego
Rillianne
...

Dla odmiany - u mnie dzisiaj obyło się bez ekscesów :-)
Jeeeny, tyle ciułania przed tym Halloween...

#514 13-10-2014 o 14h14

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Nie no, oszaleję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png
To już chyba piąte HH, które mnie omija. A Halloween za pasem.
Żeby było śmieszniej godzinę przed byłam na MissFashion i sprawdzałam bank  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#515 19-10-2014 o 16h51

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Mam nadzieję, że jak wejdę tu za 10 minut, to powita mnie informacja o HH, bo jestem gotowa wydać trochę kasy, a obecne stawki w banku są wysoce niezadowalające jak na moje potrzeby w niedalekiej przyszłości. Poluję od miesiąca z zerową skutecznością.

#516 19-10-2014 o 17h01

Miss'Fuzja
Steno

Kaede, też czekam i się już drugi tydzień doczekac nie mogę ;uuu;

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#517 19-10-2014 o 17h12

Miss'na całego
Rillianne
...

O, widzę, że nie tylko ja się czaję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mogę się założyć, że jak zaraz będę musiała wyjść to HH magicznie się pojawi.

#518 19-10-2014 o 17h12

Miss'Fuzja
Jessica23
...

No i chyba nic z tego, też czekałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#519 19-10-2014 o 17h15

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

No i nie ma. Co za lipa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png  A kasy na koncie telefonicznym za dużo...   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#520 19-10-2014 o 17h38

Miss'Żółtodziób
...

No i zong. No i ZONG!
Dobrze, że zaryzykowałam na jedno HH zamiast czekać do dziś i miałam szczęście, że ominął mnie błąd z wypłatą, ale serio... mogliby dać i dzisiaj skoro jeszcze nei zrobili tego eventu. Dużo użytkowniczek pewnie potrzebuje jeszcze doładowań. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Misa (19-10-2014 o 17h38)

#521 20-10-2014 o 16h31

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Hmm... Wracając do mojego problemiku sprzed dwóch tygodni - taaak! Oferują mi zwrot pieniędzy! Jednakże - na konto paypal, które by założyć trzeba mieć ukończone 18 lat... (Tak pisze) Dodam jeszcze, że żaden z moich rodziców takiego konta nie ma... Coś radzicie? Zakładać, czy nie?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#522 20-10-2014 o 16h46

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Jezu, co chwile przeżywam mini zawał, że HH są, bo posty w temacie D:

#523 20-10-2014 o 18h30

Miss'Fuzja
Steno

Pineapple, jak dla mnie zależy od kwoty. Jeśli kupowałaś MM za 23zł to można zakładać - tylko tu problem z rodzicami czy nie będą źli, że, no masz, zakładac to tylko z powodu gry. 11 czy 6zł jakoś od biedy się przeżyje - myślę, że jest to do przebolenia. chyba, że bardzo zależy ci na zwrocie.

#524 20-10-2014 o 19h03

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

OK - dzięki, Steno! Akurat kupowałam za 23 zł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zaraz sobie założę to konto. A z rodzicami to się nigdy nie martwię - źli to raczej byliby, gdybym dostała 1 z polskiego, ale tak za to myślę, że nie. xD

#525 20-10-2014 o 20h00

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Pineapple a może poproś rodziców, żeby założyli na siebie?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30