Kolejne HH? 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30
Kolejne HH? 
To dobrze. Ja się naładowałam. Ale aż strach pomyśleć co to będzie w halloween. Ile kasy będzie trzeba wykorzystać żeby zrobić zadania. Eeeech, czarno to widzę 
Motionell napisał
CharlotteYork, naprawdę Ci nie odpisali? Ja pisałam kiedyś na mail do paypala, co prawda po angielsku i odpisali po kilku godzinach.
Cóż tym razem ja nie dostałam MM. To teraz bierzemy się za pisanie szkolnego listu z zażaleniem *sięga po słownik*. To będzie epickie wydarzenie roku 
Do PayPala nie trzeba pisać po angielsku. Może komentarz o usłudze dostępnej tylko po angielsku dotyczy sytuacji, kiedy dzwoni się na infolinię, a nie wysyła maila. Ja napisałam po angielsku, ale odpowiedź dostałam od Pana Aleksego Winniczuka, po polsku.
Sareneia napisał
Do PayPala nie trzeba pisać po angielsku. Może komentarz o usłudze dostępnej tylko po angielsku dotyczy sytuacji, kiedy dzwoni się na infolinię, a nie wysyła maila. Ja napisałam po angielsku, ale odpowiedź dostałam od Pana Aleksego Winniczuka, po polsku.
Ale farcik! W dzień, w który wróciłam z ciekawości na MF by zobaczyć czy Halloween nie ma zastałam HH
I straciłam 60zł, ale warto c:
Yaaay, w końcu udało mi się coś zaoszczędzić, szkoda tylko, że tak mało, ale dobre i to xD (jak nic musze przestać kupować HH, bo zbankrutuję też w rl). Przyznam, że każdy kolejnym HH coraz bardziej zastanawiam się czy dalej z tego korzystać czy już sobie darować i zacząć oszczędzać na nowego lapa albo cos - tyle, że ten ładny kolorowy wykrzyknik tak korci do zakupu ;uuuu;
Ja też się doładowałam, z tym że nie nie zasiliło konta w ogóle, nie mówiąc już o podwojeniu kwoty. Napisałam już wiadomość do Wsparcia. I czekam.
To już drugi raz kiedy wynikły problemy z doładowaniem. Z tym, że poprzednio konto zostało zasilone bez podwojenia. Na szczęście zostało to skorygowane.
Mam nadzieję, że i tym razem nie będzie problemów.
Buuu... dziś bym się chyba skusiła, ale mówi się trudno.
Widzę, że i tym razem nie wszystkim się udało 

Kupiłabym, gdyby wcześniej mnie tak nie oskubali. Może, gdy mi oddadzą to kupię. Tak przy najbliższej okazji (czytaj: w najbliższe HH) 
Ja też dziś miałam problem z doładowaniem, ale o dziwo pojawiło sie na koncie jak się wylogowałam i zalogowałam ponownie. Więc może spróbujcie dziewczyny tak 
Dla odmiany - u mnie dzisiaj obyło się bez ekscesów :-)
Jeeeny, tyle ciułania przed tym Halloween...
Nie no, oszaleję 
To już chyba piąte HH, które mnie omija. A Halloween za pasem.
Żeby było śmieszniej godzinę przed byłam na MissFashion i sprawdzałam bank 
Mam nadzieję, że jak wejdę tu za 10 minut, to powita mnie informacja o HH, bo jestem gotowa wydać trochę kasy, a obecne stawki w banku są wysoce niezadowalające jak na moje potrzeby w niedalekiej przyszłości. Poluję od miesiąca z zerową skutecznością.
Kaede, też czekam i się już drugi tydzień doczekac nie mogę ;uuu;
O, widzę, że nie tylko ja się czaję 
Mogę się założyć, że jak zaraz będę musiała wyjść to HH magicznie się pojawi.
No i chyba nic z tego, też czekałam 

No i nie ma. Co za lipa.
A kasy na koncie telefonicznym za dużo... 
No i zong. No i ZONG!
Dobrze, że zaryzykowałam na jedno HH zamiast czekać do dziś i miałam szczęście, że ominął mnie błąd z wypłatą, ale serio... mogliby dać i dzisiaj skoro jeszcze nei zrobili tego eventu. Dużo użytkowniczek pewnie potrzebuje jeszcze doładowań. 
Ostatnio zmieniony przez Misa (19-10-2014 o 17h38)
Hmm... Wracając do mojego problemiku sprzed dwóch tygodni - taaak! Oferują mi zwrot pieniędzy! Jednakże - na konto paypal, które by założyć trzeba mieć ukończone 18 lat... (Tak pisze) Dodam jeszcze, że żaden z moich rodziców takiego konta nie ma... Coś radzicie? Zakładać, czy nie? 
Jezu, co chwile przeżywam mini zawał, że HH są, bo posty w temacie D:
Pineapple, jak dla mnie zależy od kwoty. Jeśli kupowałaś MM za 23zł to można zakładać - tylko tu problem z rodzicami czy nie będą źli, że, no masz, zakładac to tylko z powodu gry. 11 czy 6zł jakoś od biedy się przeżyje - myślę, że jest to do przebolenia. chyba, że bardzo zależy ci na zwrocie.
OK - dzięki, Steno! Akurat kupowałam za 23 zł
Zaraz sobie założę to konto. A z rodzicami to się nigdy nie martwię - źli to raczej byliby, gdybym dostała 1 z polskiego, ale tak za to myślę, że nie. xD
Pineapple a może poproś rodziców, żeby założyli na siebie?