Ja bym chciała postać z filmu Carrie, Mama,i jakiegoś jeszcze. Za dużo nowych horrorów obejrzałam w tym roku 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (28-10-2013 o 14h05)

Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 227
Ja bym chciała postać z filmu Carrie, Mama,i jakiegoś jeszcze. Za dużo nowych horrorów obejrzałam w tym roku 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (28-10-2013 o 14h05)

A to na pewno będzie Halloween'owa? Bo jeśli wyjdą z gwiazdą, która zablokuje mi dostęp do pozostałych, to pożałują. xD
A tak to jestem ciekawa kto to będzie. Oby nie facet... Faceci w horrorach brzydko wypadają i mam ich już po kokardę.
Oo, teraz zauważyłam, ze pojawią się nowe gwiazdy - ekstra! Bałam się, że mi braknie gwiazd na promenadzie do końca Halloween, a tu nowości. Ciekawe, kogo dadzą. 
Carrie jest bardzo prawdopodobna, w końcu głośno o tym filmie (choć najlepszy nie był). Może Sinister? Kurdę, ten horror mi się podobał i nie pogardziłabym tym koszmarkiem. 

Ja się boje, że jak dojdą nowe, to nie dopadnę mojej ukochanej, wytęsknionej Emilly...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ja już się zmartwilam, że mi jakiś błąd wywaliło, ale widać czeka nas coś nowego 
Jak myślicie, kiedy się pojawią?
Pewnie wtedy, kiedy wszystkie nowe gwiazdy po resecie. 

Czyli już, bo jest po czternastej.
Kurcze, coś nowego, fajnie, ale to zawsze potencjalnie o kilka gwiazd dalej od Ivy.
Ze swojej strony stawiałabym na Jokera (klasyk, szok, że go dotąd nie było) i może Harley Quinn, tak dla kompletu?

ErinBlack napisał
Ja mam nadzieję, że jeśli już pojawi się Carrie to będzie można tak jak w przypadku Jennifer's body używać krwi, którą została ona oblana
Makijarz ,włosy i chyba tyle 

YooSti napisał
Makijarz ,włosy i chyba tyle
Zachlapane krwią ciało jest wystarczająco fajne, żebym chciała dostać Carrie. 

Fajnie by było gdyby coś z krwią się trafiło a najlepiej w kilku kolorach - mogłabym w końcu udoskonalić jakiś artystyczny strój pochlapana farbą
Śledzę linki i paczcieee
//static.ma-bimbo.com/modules/star/img/corps/c-168~1366621794.png
Ostatnio zmieniony przez Masakra (28-10-2013 o 14h30)
Masakra napisał
Fajnie by było gdyby coś z krwią się trafiło a najlepiej w kilku kolorach - mogłabym w końcu udoskonalić jakiś artystyczny strój pochlapana farbą![]()
Śledzę linki i paczcieee
//static.ma-bimbo.com/modules/star/img/corps/c-168~1366621794.png

Oooo Harley jest nową gwiazdą?! Czadowy kostium i ten młot! Wow. 

Wooo! A ja właśnie bawiłam się w układanie cosplayu Harley! 
Jestem jasnowidzem xD moje fusy mi wyszeptały. O matko, a ja UWIELBIAM Harley, jest cudna. Dawać ją dawać.
To co, Joker też? :3
Ostatnio zmieniony przez Rosette (28-10-2013 o 14h41)

Rosette napisał
Jestem jasnowidzem xD moje fusy mi wyszeptały. O matko, a ja UWIELBIAM Harley, jest cudna. Dawać ją dawać.
To co, Joker też? :3
Omamo Harley *.* lepiej być nie może, oby faktycznie w polskiej wersji też przyszła
Crewedka zrób! Bedziesz potem miala fotke jak Hildee z Edwardem Nożycorękim. 

Ja dziś złapałam Harley Joker
Strasznie fajna! Przyda sie też 10000 (chyba) MN do przodu
Dobrze, że tylko 1 papierek zeżarła 
Ja już mam Harley i zjadła mi 10papieru. Ma 6 kolorów stroju
Ostatnio zmieniony przez YooSti (28-10-2013 o 14h48)

Jak będzie moja kochana Carrie, to będę bardzo dziękować, bardzo, ale to bardzo. Jak dziś ją spotkam, to doładowuje 2 raz dziś, bo nie mogę odpuścić Carrusi <3
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (28-10-2013 o 14h48)