Mam Harley!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 227
Mam Harley!
Wee, Harley zjadła mi tylko dwa papierki <3 cudnie. Ciekawe, czy będzie nowych gwiazd więcej, czy wrzucili tylko tę jedną?

Metropolice napisał
Jak będzie moja kochana Carrie, to będę bardzo dziękować, bardzo, ale to bardzo. Jak dziś ją spotkam, to doładowuje 2 raz dziś, bo nie mogę odpuścić Carrusi <3
Tylko Harley doszła, bo z 166 dostępnych gwiazd zrobiło się 167
Mi poszła za pierwszym razem
Szkoda że nie ma wariacji z zielonym, ale i tak sądzę że jej rękawiczki, bransoletki i ten kołnierz mogą iść w użycie.
I tak mam nadzieję, że jeszcze coś dojdzie i to się tylko tak rozmija w czasie :< A przynajmniej będę mieć nadzieję póki nie pojawi się grafika na głównej tylko z nią.
Ostatnio zmieniony przez Masakra (28-10-2013 o 14h53)
Mialam 4 papiery - nie starczylo. Pazerność tych cholernych gwiazd zaczyna mi działać na nerwy. D:

Osiem papierków... ale co Harley to Harley, no!
nivata napisał
Mialam 4 papiery - nie starczylo. Pazerność tych cholernych gwiazd zaczyna mi działać na nerwy. D:
U mnie zeżarła 3 papierki - dobrze jest 
nivata napisał
Harley za drugim. Na poczatku postanowilam sobie, ze "tylko gwiazdy z wishlisty, jak je upoluje to ewentualnie cos jeszcze", ale jak zobaczylam te ponczochy to wymieklam ;_;
Mi za czwartym poszła, więc spoko.
Wiedziałam, że moja ulubiona psychiatryczka da się ustrzelić za pierwszym razem! x3
zgadzam się z Masakrą- dopóki nie ma oficjalnej informacji na głównej, dopóty będę się łudzić nadzieją, że gwiazd będzie więcej.
Wtedy bym stawiała na Jokera, oraz postacie z takich naprawdę słynnych filmów, może Pyramid Head albo creepy połatana pielęgniarka z Silent Hilla, dziewczynka z The Ring, coś inspirowanego Evil Dead, Obcy, Nosferatu, Candyman, Frankenstein, Jeździec bez Głowy, Dziecko Rosemary? 

Ja chciałabym zobaczyć na promenadzie Freddiego Krugera 
Ellen Ripley z xenomorphem u boku <3 *fangasm*
Widziałyście ogłoszenie na promenadzie? "Od 28.10. do 03.11. 6 nowych gwiazd (szósta za darmo)". Ogromna niespodzianka, już ostrzę sobie ząbki na te nowe gwiazdy (czyżby był Muerte Make UP? Będę Was kochać, Administracjo, jeśli go wprowadzicie!) 
Edit: Tak, to nasza następna gwiazda do schwytania 
//static.ma-bimbo.com/modules/star/img/corps/c-170~1366621794.png
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (28-10-2013 o 16h56)
O mój Boże, sugar skull! *pada*
Aria napisał
O mój Boże, sugar skull! *pada*
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (28-10-2013 o 17h29)
Aaaaaaaaa~!!!! Harley Quinn! <333
Nie wierzę! *Q*
Czekam z utęsknieniem na kolejne nowości. <3
P.S. Będzie i nasz Joker. 
Ostatnio zmieniony przez Misa (28-10-2013 o 17h58)
DIA DE LOS MUERTOS, BICZE!!! <super radocha z gwiazdy>

No to wszystko jasne! Będzie Lucek Malfoy, Dia de Los Muertos jak napisała Nivata, Joker i Michael Jackson z teledysku do Thrillera :D tylko tej blond laski nie umiem rozgryźć - ktoś wie kto to jest? Bardzo mnie to interesuje!
Ostatnio zmieniony przez Lillien (28-10-2013 o 18h04)

Tyle gwiazda, tyle gwiazd a ja nie mam papieru ani MM! Za jakie grzechy gwiazdy tyle mi go żrą?! D: Muszę mieć Harley i Jokera! <3 I Lucek też by się przydał.
Blond laska jak to określiłaś Lilien to Biała Królowa z Alicji.
/Jednak cuda się zdarzają! Harley za 6 razem.
Ostatnio zmieniony przez AccroSolitaire (28-10-2013 o 18h10)
Rzeczywiście! Przyznam, że nie poznałam na pierwszy rzut oka
CHCĘ.

Mam cię, Harley!! Za 5 razem!
Omg, makijaż białej królowej - TAKI CUDOWNY!! Założę te oczy i nie zdejmę.