Maleficenta i Barbossa, za pierwszym, ale gdzie moje Poison Ivy i Jennifer D:
A funduszy wciąż brak i brak!
Lecz nie zamierzam leżeć na wznak!
Choć wciąż czuję się jak wrak!
O, tam! Widzę szczęścia znak!
Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 227
Maleficenta i Barbossa, za pierwszym, ale gdzie moje Poison Ivy i Jennifer D:
Pokazują mi się same fajowe gwiazdy! Zżerają trochę papieru, ale tak warto <3
czy tylko ja chcę Braculę i na niego poluję? XD
Kobieta roślina i Beatrix mnie nie lubiły bo jedna mi 9 papierów, a druga 10 zabrała D:
Za to na szczęście Jeniffer Bodi tylko 2 papiery, na które akurat mnie stać było 

Mi się trafiają akurat te gwiazdy, których nie chcę. Tym razem Brakula i chociaż zjadła tylko 3 papierki, to przydałaby się choć jedna gwiazda za 1 razem.
O matulu, biedna Niv
ja mam bardzo umiarkowane wyniki, trochę świetnych, trochę średnich, trochę marnych.
1. Bouffy, 1 papier- gwiazda mocno MEH, wręcz rozczarowanie, no ale 10 tys MN nie chodzi piechotą.
2. Kapitan Huk, 10 papierów, bolało, ale strój okazał się wart, świetne elementy.
3. Wednesday Addams, 2 papiery, rozczarowanie strojem na maksa.
4. Maleficenta, 6 papierów, strój bardzo fajny, plus, c'mon- to TA Maleficenta, jeden z najlepiej rozrysowanych "tych złych" Disneya, naprawdę świetna postać (chociaż w moim rankingu nie wchodzi do ścisłego top). Dla samej postaci warto mieć zdjęcie.
5. Voldemort, 10 papierów, Lol wut what, czemu ja chciałam to zdjęcie? Ma okropną mordę, ciuchy średnie i w ogóle, jakbym wiedziała, że zje tyle papieru, to bym odpuściła 
6. Czarny Łabędź, 1 papier, Yes, yes YES. I'm in black heaven.
7. Emily, 3 papiery, Nareszcie! Jedna z moich najbardziej upragnionych gwiazd! Dałabym i 15 papierów na to zdjęcie.
8. teh Fabulous Bracula, 6 papierów, lol xD Jakże mogłabym mu odpuścić, wygląda komicznie.
Generalnie chciałabym jeszcze tą Jennifer, bo ma świetną kiecę + krew, oraz koniecznie Poison Ivy. Potem mogę spać spokojnie.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (27-10-2013 o 16h49)

Nie wiem, jak to się stało, ale dziś miałam TRZY gwiazdy do upolowania. Rano upolowałam Voldemorta, a teraz, przed chwilą, upolowałam kapitana Haka i Czrnego łabędzia! 
Aaa jakim cudem? W których godzinach? (tak dokładnie)
Ostatnio zmieniony przez Cohelia (27-10-2013 o 17h03)
Cohelia napisał
Aaa jakim cudem? W których godzinach? (tak dokładnie)
Crewedka mamy mały cud
gratuluje 
U mnie dzisiaj Beatrix Letrange za 1 razem i cudna Kruella Demon za 2 podejściem 
Zajrzyjcie na promenadę,ja też mam trzecią gwiazdę dzisiaj
I to za 1.razem.
Buuu ja nie mam gwiazdy, why!!!
Macie dziewuchy szczęście 

I z papierem mam tak samo jak @Crewedka, nie wzięło mi ani jednego 
A u mnie też nic. Jak to ma być?
Bug jakiś, że 3 gwiazda i naprawili zanim się skapnęłam? ^^''
Kapitanie Huk czemu mi to robisz?
10 papierów to istna zbrodnia. Jak jutro trafi mi się jakaś sensowna gwiazda to będe żałować.
Hym~! Gnijąca panna młoda~! 
Moje skrzydełko ją przysłoniło trochę. No nic. xD
poison ivy, jeszcze bellatrix i emilly i mogę odejść z halloween spokojna.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
No gra mnie ewidentnie nie lubi - Maleficenta za 9 RAZEM. Co jest, czemu nie mogę upolować gwiazdy za 2 czy nawet za 5. D:

fantastycznie, że dostałam Edwarda Nozycorękiego i Belatrix ale ja chcę Emily i jej oczy
Jennifer za 4 razem
i całe szczęście, bo ledwo wyrabiałam na te papierki, dzięki wyzwaniom. Muszę się sprężyć by uzbierać do godziny 14 jeszcze te 5tys 
A co do stroju: chociaż gwiazda, jak Addamsówna, daje tylko jeden komplet, to i tak warto dla tych plam krwi i zakrwawionego makijażu. No, to lista życzeń niemal w całości odhaczona- więc gdzie jesteś Poison Ivy?

Szykuje się nam coś nowego 

YooSti napisał
YooSti napisał
No właśnie... rety, myślałam że tylko mi się to coś wyświetliło xD
Ja myślałam, ze trafiłam akurat na moment restartu gwiazdy i dlatego tak się pojawiło.